K-ruoka-mobiilisovellus

Raakaruokaa lautasella: mehevä kesäkurpitsapasta mantelipestolla

Raakaruoka on roiskuvan raikasta! Mantelipestolla ryyditetty kesäkurpitsapasta sopii erityisen hyvin hellepäivän kevyeksi lounaaksi.

Raakaruokaa 1 Valmista ensin pesto. Murskaa mantelit morttelissa.
Raakaruoka 2 Lisää mortteliin muut peston ainekset: valkosipulinkynsi, basilika, oliiviöljy sekä sitruunamehu. Sekoita tahnaksi. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
Raakaruoka 3 Leikkaa kesäkurpitsasta ”pastaa” spiraalileikkurilla tai juustohöylällä. Juustohöylällä leikatessa leikkaa kesäkurpitsasuikaleet veitsellä kapeiksi siivuiksi.
Raakaruoka 4 Sekoita pestokastike kesäkurpitsapastan sekaan.
Raakaruoka 5 Viimeistele annos halkaistuilla miniluumutomaateilla sekä seesaminsiemenillä.

 

Raaka kesäkurpitsapasta ja mantelipestoa (kahdelle)

• 2 kesäkurpitsaa (yht. 600 g)
• 1 puska basilikaa
• kourallinen manteleita
• 1 valkosipulinkynsi
• ½ dl oliiviöljyä
• 1 rkl sitruunamehua
• mustapippuria
• suolaa
• miniluumutomaatteja
• seesaminsiemeniä koristeluun

Herkutellaan kesäkurpitsapastalla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tilaa ja nouda

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut