Vappuna maistuu meksikolainen

Aito meksikolainen ruoka on värikästä, eloisaa ja juuri nyt erityisen trendikästä. Kokoa vappuna ystävät yhteen herkuttelemaan meksikolaisilla mauilla. Viva la fiesta!

Meksikolainen makupaletti syntyy avokadosta, chilistä ja limetistä

Meksikolaista ruokakulttuuria on kutsuttu yhdeksi maailman kolmesta tärkeimmästä, kiinalaisen ja ranskalaisen keittiön ohella, eikä suotta.

Meksikolainen makumaailma syntyy avokadon, tuoreen korianterin, chilin, maissin, papujen ja limetin ympärille. Yksinkertaisimmillaan meksikolainen ateria muodostuu maissitortilloihin kääräistyistä täytteistä, joiksi sopivat esimerkiksi grillattu tai paistettu broileri, ja muut lihat, tomaatti, meksikolainen salsakastike sekä tuore korianteri. Viimeistele taco avokadolla ja limettimehulla.

Guacamole liputtaa Meksikon värejä

Pyöräytä vieraillesi tai vappupiknikille kulhollinen guacamolea, jossa toistuvat Meksikon lipun värit: vihreä avokadossa, punainen tomaatissa ja chilipaprikassa ja valkoinen sipulisilpussa. Guacamole maistuu erityisen hyvältä nachojen eli maissilastujen kera.

Aitoa meksikolaistunenlmaa Pirkka-tuotteilla

Pirkka-tuotteilla luot aitoa meksikolaista tunnelmaa, sillä esimerkiksi Pirkka meksikolaiskastikkeet valmistetaan Meksikossa.

Tarjoukset