Aasian maut grillissä - näin syntyy bulgogi-marinadi

Kun grillissä tirisevät Aasian maut, on bulgogi yksi maukkaimmista vaihtoehdoista - se vie tutun grillikasslerin uusiin sfääreihin. Aasialaistyyppisessä bulgogi-marinadissa on suolaista, makeaa, happamuutta ja täyteläisyyttä inkiväärillä ja valkosipulilla varustettuna. Possun kasslerin maustava marinadi valmistuu alle kahdessa minuutissa ja säilyy jääkaapissa viikon ajan.

Katso videolta Tomi Björckin vinkit kasslerin marinointiin. Lisää vinkkejä porsaan ulko- ja sisäfileen marinointiin itämaisittain löydät HK:n Lihakoulusta.

Kokeile myös näitä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset