Broileri ja kalkkuna

Broilerin ja kalkkunan grillaus on helppoa ja lopputuloksena saat mureita ja maistuvia grillilihoja. 

Broileria ja kalkkunaa löytyy kaupoista monella tapaa marinoituina sekä marinoimattomina. Erikokoiset lihapalat kannattaa ennen grillausta paloitella samankokoisiksi, niin saat koko satsin kypsennettyä suunnilleen samassa ajassa. Marinoimaton broileri kannattaa maustaa jo vuorokautta ennen kypsennystä. 

Kun grillaat broileria, aloita grillaamalla ensin rapea pinta ja hauduta sitten broileria pitkään matalalla lämmöllä. Näin broileri pysyy mehukkaana eikä kuivu kypsennyksen aikana. Linnunliha on aina kypsennettävä läpikypsäksi, eikä samoilla työvälineillä saa käsitellä raakoja ja kypsiä lihoja.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.