Lammas ja karitsa

Lampaan ohutsyinen ja murea liha on kuin luotu grillattavaksi. Myös karitsa on mitä maukkainta grilliruokaa.

Murea lampaan paahtopaisti on yksi edullisimmista lampaan ruhonosista. Paistista ei tarvitse poistaa kalvoja ja tai jänteitä vaan se on suoraan valmis vaikkapa grillattavaksi. Saat lampaasta mehukkaan kun jätät lihan grillatessa sisältä punertavaksi. Anna lihan vetäytyä hetki grillauksen jälkeen ja leikkaa sopiviksi viipaleiksi.

Parhaiten grilliin sopii karitsan kare, jonka luut ja rasva antavat lisää makua lihalle. Kareen lisäksi kannattaa kokeilla karitsan paahtopaistia ja fileitä, joista varsinkin sisäfilee valmistuu hetkessä grillissä. Karitsaa ei kannata grillata läpikypsäksi, vaan jättää se sisältää kauniin roseeksi.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kokeile myös koko perheen suosikkia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.