Parhaat grillimakkarat kesään

Kesäkuukausina grillissä kypsyvät erilaiset makkarat. Perinteinen grillimakkara on monen suosikki, mutta kokeile lisäksi vahvasti maustettuja makkaroita ja suosittua raakamakkaraa.

Tämän kesän uutuusmakkaroissa maistuvat savu, tuoreet yrtit, karpalot ja mango. Mikä on suosikkisi kuvan uutuuksista!

makkarat

Raakamakkara kasvattaa suosiotaan

Raakamakkarat kasvattavat suosiotaan kesäkuukausina, ja usein ne pääsevät sijaistamaan perinteisiä grillimakkaroita kesäpöydässä. Mausteiset raakamakkarat kaipaavat seurakseen vain uusia perunoita, ja kesäinen herkkuateria on valmis. 

K-ruokamestari vinkkaa

- Kypsennä raakamakkarat miedolla lämmöllä, jotta ne kypsyvät tasaisesti eivätkä halkeile. Kokeile myös makkaraburgereita. Purista makkaramassa suolesta, muotoile pihveiksi ja grillaa kypsiksi. Lammasmakkaramassasta voit muotoilla kebakoita ja grillata ne vartaissa. Tarjoa kebakot tsatsikin ja kreikkalaisen salaatin kanssa, vinkkaa K-ruokamestari Mirko Antikainen .

Voit kypsentää raakamakkarat paistinpannulla, uunissa tai grillissä. Kokeile Pirkka salsiccia raakamakkaraa, joka on herkullinen italialaiseen tyyliin maustettu tuoremakkara.

 

Varhaisperunoiden pariksi

Herkullisia makkaroita täydentävät uudet perunat keitetään kiireettä, ja niiden kanssa nautitaan vain parhaista mauista. Herkkuvoi on perinteinen lisä uusille perunoille. Kokeile perunoiden parina Pirkka kidesuolavoita, joka on valmistettu aidosta kirnuvoista ja kidesuolasta. 

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kesän makkarauutuudet ja kestosuosikki

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Pirkan grilliherkut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.