Grillipizza saa veden kielelle

Grillattu pizza on yksi kesän helpoimmista ja herkullisimmista ideoista kotigrillin lämpöön. Täytteitä varioimalla voit maistella erilaisia grillipizzoja vaikka jokaisena kesäviikonloppuna. 

Oikotie grillikesän herkutteluun

Grilliaterian valmistaminen ottaa usein oman aikansa, mutta grillipizza on nopea oikotie grilliherkkujen ääreen. Valmiista pakastepizzasta valmistat vaikkapa mansikkaisen juustopizzan tai herkulliset pizzasandwichit. Kypsennä pizza grillissä ja lisää lopuksi herkullisia kesäisiä täytteitä päälle.

Pizzan valmistus onnistuu sekä pizzakiven päällä että kaasugrillin öljytyllä parilalla. Kuumenna kaasugrilli 225 asteeseen ja kuumenna pizzakiveä grillissä noin 10 minuutin ajan. Nosta jäinen valmispizza pizzakiven päälle ja paista pizzaa grillin kannen alla 7-10 minuuttia. Täytä paistettu pizza vaikkapa punasipulilla ja rucolalla tai tuoreilla mansikoilla ja rucolalla tumman balsamietikkakastikkeen kera.  

Pizzan voi tehdä myös alusta alkaen itse. Katso valmistusvinkit alta HK:n Lihakoulun videolta. 

Vinkki

Huomioithan, että eri pakastepizzojen pohjissa on eroja ja jokainen grilli on erilainen. Paistotulosta kannattaa siis tarkkailla koko pizzan grillausajan.  

Muista myös toastit ja grillileivät 

Täytetyt grillileivät ovat nopeasti valmistuva herkku ja täytevaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana. Maistuuko sinulle parhaiten tomaatin ja mozzarellan yhdistelmä maalaiskauraleivällä vai kuulostaako vuohenjuuston ja avokadon makupari grahamleivällä herkullisemmalta? Texmexistä ja pekonista pitävän kannattaa kokeilla pekoni-jalapenogrillileipiä.

Inspiroidu grillileivistä ja toasteista, katso grillireseptimme.

Näin onnistut: grillipizza

Grillaa pizzaa!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Grillileivät ja toastit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset