HK Aito nakit makkarabaariin

HK Aito Nakki on klassikko. Napsahtava nakki on ollut suomalaisten suosikki jo vuosikymmenten ajan. Perinteinen nakki on saatavilla myös luomuna, kevyenä, juustoisena ja kevyenä versiona. Kaikki Aito nakit ovat gluteenittomia ja laktoosittomia.

HK_Aito_nakkiHK Aito Nakki 420 g

Leppähakkeella savustettu HK Aito Nakki sopii nautittavaksi keitettynä, paistettuna, höyrytettynä, grillattuna, sellaisenaan naposteltavaksi tai vaikkapa nuotiolla tikunnokassa lämmitettäväksi. Vappuna HK Aito Nakki maistuu erityisesti herkullisen texmex-hodarin välissä.Tuotteen lihapitoisuus on 68% ja sitä löytyy myös 670 g painoisena suurpakkauksena. Katso tarkemmat tuotetiedot HK:n sivuilta.

 

HK_Aitonakki_baijerilainenHK Aito nakki Baijerilainen 420 g

HK Aito Nakki Baijerilainen on herkullinen uutuus, joka on hieman voimakkaammin maustettu: nakissa maistuu paprika, valkosipuli sekä musta- ja valkopippuri. Kuten kaikki Aito Nakit, myös Baijerilainen tehdään käsityönä ja savustetaan kuparinruskeaksi ja maistuvaksi aidolla leppähakkeella. Tuotteen lihapitoisuus on 68%. Lue tarkemmat tuotetiedot HK:n sivuilta.

 

HK_Aito_nakki_kevytHK Aito Nakki Kevyt 420 g

HK Aito Nakki Kevyt on keveämpi versio alkuperäisestä Aito Nakista. Yksi kevyt Aito Nakki sisältää 84 kilokaloria ja 5,9g rasvaa. Tuotteen lihapitoisuus on 45%. Tarkemmat tuotetiedot löydät HK sivuilta.

 

Aito_nakki_juustoHK Aito Nakki Juusto 420 g

HK Aito Nakki Juusto on kotimaisella, emmentaltyyppisellä juustolla höystetty versio Aito Nakista. Nakin lihapitoisuus on 65%. Lue tarkat tuotetiedot HK:n sivuilta.

 

HK_Aito_nakki_luomuHK Aito Nakki Luomu 360 g

HK Aito Nakki Luomu on nimensä mukaisesti luomuversio perinteisestä Aito Nakista. Nakin valmistuksessa on käytetty suomalaista luomuporsaanlihaa. Luomu Aito Nakin lihapitoisuus on 75%. Lue tarkemmat tuotetiedot HK:n sivuilta.

Makkarabaarin nakkimuki

Makkarabaarin suosikit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.