HK Rypsiporsaan fileepihvejä chilillä ja aasialaisittain

Kun grilliin halutaan hieman voimakkaampia makuja ja eksotiikkaa, kannattaa kokeilla kesän uutuuksia: chilillä maustettuja tai aasialaisen keittiön makuja kunnioittavia kotimaisesta rypsiporsaanlihasta valmistettuja fileepihvejä.

HK Rypsiporsas Fileepihvi Aasia 370gHK_Rypsiporsaspihvi_aasia

Fileepihvit saavat makunsa aasialaistyyppisistä mausteista: inkivääristä, sitruunaruohosta ja limestä. Mausteseos antaa fileepihveille raikkaan ja täyteläisen aromin. 

Pakkaus sisältää kolme pihviä, jotka on valmistettu suomalaisesta rypsiporsaanlihasta. Katso tarkemmat tuotetiedot HK:n sivuilta

Valmistus

Pihvit voi kypsentää pannulla tai grillissä. Katso vinkit mehevän possupihvin grillaukseen täältä. Tarjoa grillatut pihvit vaikkapa aasialaisen coleslaw-salaatin ja kukkakaaliriisin kera.

HK Rypsiporsas Fileepihvi chili 400gHK_Rypsiporsaspihvi_chili

Valmiiksi chilimarinadilla maustettu fileepihvi on kuin luotu tulisieluisille grillaajille ja etenkin hiukan tulisempien makujen ystäville. Chilillä maustettu marinadi antaa potkua mureasta rypsiporsas-ulkofileestä leikatulle fileepihville. Keskitulinen fileepihvi on myös valmiiksi nuijittu.

Pakkaus sisältää kolme pihviä, jotka on valmistettu suomalaisesta rypsiporsaanlihasta. Lue tarkemmat tuotetiedot HK:n sivuilta.

Valmistus

Paista pihvejä 2-3 minuttia per puoli grillissä tai pannulla. Tarjoa pihvien kanssa vaikkapa raikas ja helppo lisäke: grillattu sinihomejuusto-vesimeloni. Katso valmistusvinkit alla olevalta videolta.

Grillaa rypsiporsasta

HK Rypsiporsas on ainutlaatuinen innovaatio koko maailmassa. Oivallus sinänsä on varsin yksinkertainen: porsaat syövät rypsiöljyllä ryyditettyä kotimaista viljaa. Tarkan ruokinnan ansiosta porsaat voivat hyvin, lihan rasva muuttuu luonnollisesti pehmeämmäksi ja liha maukkaammaksi sekä mureammaksi.

Pihvit aasialaisittain ja grillattu meloni

Makua grilliruokaan Aasiasta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.