Kariniemen Kananpojan hunaja-, Liekki- ja spicy lemon -siivet

Suomessa kuluttajien kiinnostus siipituotteisiin kasvaa edelleen. Siipituotteet sopivat hyvin myös vallitsevaan napostelutrendiin. Napostelun lisäksi siivet ovat mitä parhainta illanistujaisruokaa, unohtamatta kesän grillausta, jossa tällainen ”finger food” on osa mukavaa ja hauskaa yhdessäoloa.

Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g

Kotimaisesta broilerista valmistetut klassikkosiivet maistuvat perheen pienimmillekin herkkusuille. Hunajamarinadi antaa siiville lempeän ja miedon, mutta täyteläisen maun ja kauniin pintavärin. Laktoosittomat, gluteenittomat ja runsasproteiiniset hunajasiivet ovat erittäin ruokaisia ja napostelutrendin mukaisesti erinomaisia dipattuna! Katso tarkemmat tuotetiedot Kariniemen sivuilta.Kananpojan hunajasiivet

Valmistus

Ota siipipalat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Grillaa palat miedolla lämmöllä tai paista ne uunissa. Tarjoile finger foodina ja valmista dipiksi meksikolaisperäinen guacamole tai raikas tuoresalsa.

 Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet 700 g

Kotimaisesta broilerista valmistetuissa Kariniemen Kananpojan Liekkisiivissä on sopivasti potkua ja siksi ne maistuvatkin parhaiten tulisen ruoan ystävälle. Muun muassa cayenne- ja mustapippuria, paprikaa ja valkosipulia sisältävä Liekki-marinadi on voimakas ja mausteinen. Laktoosittomat, gluteenittomat ja runsasproteiiniset Liekkisiivet sopivat tarjottavaksi mietojen ja kevyiden lisäkkeiden kanssa. Lue tarkemmat tuotetiedot Kariniemen sivuilta. Kananpojan liekkisiivet

Valmistus

Paista siipipaloja uunissa noin 20-30 minuuttia. Lohkoperunat sekä nachot ja paahdettu tomaattisalsa sopivat Liekkisiipien ohella illanistujaisten napostelupöydän antimiksi.

Kariniemen Kananpojan Siivet spicy lemon 700 g

Kotimaisesta broilerista valmistetuissa spicy lemon –siivissä on täyteläinen currylla, musta- ja valkopippurilla, kurkumalla ja sipulilla maustettu maku. Mukana on myös vivahdus sitruunan raikkautta. Laktoosittomat, gluteenittomat ja maidottomat spicy lemon –siivet ovat runsasproteiinisia ja sopivat uusia makuelämyksiä etsiville. Lue tarkemmat tuotetiedot Kariniemen sivuilta.Kananpojan spicy lemon -siivet

Valmistus

Ota siipipalat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Grillaa palat miedolla lämmöllä tai paista ne uunissa. Dippaa siivet tuliseen sriracha-jogurttikastikkeeseen ja tarjoa kylkeen coleslaw aasialaisittain.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.