Chosen by Farmers karitsan sisäfilee

Karitsan sisäfilee on yksi grillikauden suurimmista lihaherkuista. Sisäfileen mietoa makua ei kannata peittää liian voimakkailla mausteilla, mausteiksi riittää suola ja rouhittu mustapippuri.

Näin onnistut

Karitsan sisäfileet kannattaa ottaa huoneenlämpöön vähintään 30 min ennen valmistamista.

Sisäfileen pinnassa on ohut mutta sitkeä kalvo, joka kannattaa poistaa pienellä ja terävällä veitsellä.

Karitsan sisäfilee kypsyy nopeasti ja on parhaimmillaan medium kypsyisenä.  Nopea paistaminen kuumalla pannulla tai grillaus kuumassa grillissä riittää. Tämän jälkeen hetken vetäytyminen ennen syömistä.

sisäfilee

Paistamisessa voi hyvin käyttää öljy-voi -seosta jossa voi antaa karitsaan makua ja ruskeamman paistovärin. 

Sisäfileen mietoa makua ei kannata peittää liian voimakkailla mausteilla, mausteiksi riittää suola ja rouhittu mustapippuri.


Tarjoa paistetut karitsan sisäfileet rucolan, paahdettujen pinjansiementen, parmesanlastujen ja hunaja-vinegretten kera.

Chosen by Farmers - Vain K-ruokakaupoista!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lammas ja karitsa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Katso myös

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.