Naudanliha valmistuu grillissä

Valmista tänä kesänä herkullista naudanlihaa grillissä. Naudanlihan kypsyysasteen voi päättää syöjien toiveiden mukaan, sillä sen ei tarvitse olla läpikypsää.

Naudan fileistä saa herkullisia pihvejä. Fileet ja sisäpaisti sopivat paloiteltuna erinomaisesti vartaisiin. Naudan välikyljys eli entrecôte on vertaansa vailla oleva grilliherkku. Myös naudan paistista taiot maukkaita grilliherkkuja ja tuttu naudan jauheliha on erinomainen valinta grillissä kypsytettäviin hampurilaispihveihin.

Naudanlihan valinnassa kannattaa suosia hyvin raakakypsytettyä lihaa. Marmoroitunut liha sisältää rasvaa, eikä liha kuivu niin herkästi.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Grillipihvejä naudanlihasta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.