Pekonihillossa yhdistyy makea ja suolainen

Vastaparit kuten makea ja suolainen täydentävät toisiaan. Pekonihillossa yhdistyvätkin makean hunajan ja fariinisokerin sekä suolaisen pekonin parhaat puolet.

Tarjoile pekonihilloa rapeaksi grillatun leivän päällä. Katso alta resepti ja videolta valmistusvinkit. Tarkemmat valmistusohjeet löydät HK:n Lihakoulusta.

Pekonihillo

1 pkt (340 g) HK Amerikanpekonia
1 sipuli ohuina suikaleina
3 rkl fariinisokeria
7 dl mietoa ja vähäsuolaista kanalientä
1-2 rkl hunajaa
1 rkl voita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.