Pirkka kampasimpukka sopii grilliin ja wokkiin

Kampasimpukka sopii hienosti esimerkiksi pekonin ja sienten seuraksi. Kokeile helppoja ja maistuvia kampasimpukkareseptejämme.

Kampasimpukan lihan hieno maku tulee parhaiten esiin, kun se paistetaan, grillataan tai höyrytetään. Pakastetut Pirkka kampasimpukan lihat sulatetaan noin 10 tuntia jääkaapissa tai 30 minuuttia kylmässä vedessä muovipakkauksessaan. Kuivaa kampasimpukan lihat ennen paistamista huolellisesti.

Useimmat äyriäiset ja simpukat ovat parhaimmillaan sellaisinaan. Herkkiä makuja ei kannata peittää liiallisella maustamisella. Katso videolta Aki Wahlmanin vinkit Pirkka-äyriäisten käytöstä. 

Parhaat kampasimpukkaideat

Kampasimpukat sopivat hyvin lämpimiin salaatteihin, pastaan ja wokkiin. Valmista vaikka herkullinen kampasimpukkasalaatti. Kampasimpukat sopivat hienosti myös pekonin ja sienten kanssa yhdistettynä. Kokeile esimerkiksi kampasimpukka-pekonisalaattia, kampasimpukoita ja tattikastiketta tai kampasimpukka-sienigratiinia.

Ceviche on meksikolainen ruoka, joka valmistetaan usein myös kampasimpukan lihasta. Viipaleet tai suikaleet raakakypsytetään sitruunan- tai limetinmehulla.

Pirkka äyriäiset ja simpukat saat K-ruokakauppiaaltasi. Tiesitkö, että Pirkka-tuotteilla on tyytyväisyystakuu?

Kokeile kampasimpukkaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kala ja äyriäiset

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.