Grilliherkut possusta

Possun grillaus on helppoa ja lopputulos on mehevän maukas. Rasvaisena ja mureana lihana possu sopii hyvin grillattavaksi. Porsaanliha on aina muistettava kypsentää läpikypsäksi eli sisälämpötilan tulee olla 70 astetta.

Grilliin sopivat esimerkiksi leikkeet ja kyljykset, joita myydään sekä valmiiksi marinoituina että ilman marinadia. Sisäfileestä saa hyviä pihvejä ja se on helppo grillata myös kokonaisena. Kokeile myös maukasta kassleria grilliin.

Isot lihapalat, esimerkiksi kylkirivi ja ulkofilee kannattaa keittää mausteliemessä kypsäksi, jäähdyttää, marinoida ja grillatessa vain kuumentaa liha ja ottaa sen pintaan kaunis väri. Porsaan ulko- ja sisäfilee sopii paloiteltuna vartaisiin pujotettavaksi. Jauhelihasta voi tehdä erilaisia pihvejä tai vaikka vartaita.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Possu on helppo grilliherkku

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.