Grilliherkut possusta

Possun grillaus on helppoa ja lopputulos on mehevän maukas. Rasvaisena ja mureana lihana possu sopii hyvin grillattavaksi. Porsaanliha on aina muistettava kypsentää läpikypsäksi eli sisälämpötilan tulee olla 70 astetta.

Possun sisäfilee ja kassler sopivat grilliin

Grilliin sopivat esimerkiksi leikkeet ja kyljykset, joita myydään sekä valmiiksi marinoituina että ilman marinadia. Porsaan sisäfileestä saa hyviä pihvejä, raparperichutneyn kanssa tarjottavia vartaita tai vaikkapa kreikkalaistyylisiä souvlaki-lihavartaita. Possun sisäfilee on helppo grillata myös kokonaisena. Kokeile myös maukasta kassleria grilliin.

Ribsit ja vartaat varma valinta

Isot lihapalat, esimerkiksi kylkirivi ja ulkofilee kannattaa keittää mausteliemessä kypsäksi, jäähdyttää, marinoida ja grillatessa vain kuumentaa liha ja ottaa sen pintaan kaunis väri. Porsaan ulko- ja sisäfilee sopii paloiteltuna vartaisiin pujotettavaksi. Porsaan jauhelihasta voi tehdä erilaisia pihvejä vaikkapa meheviin hampurilaisiin tai muotoilla lapsillekin maistuvia jauhelihakepakkoja.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Possu on helppo grilliherkku

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.