Joulukarkit

Itse tehtyjä herkkuja on hauska antaa ja saada lahjaksi. Valmista tänä jouluna itse helppotekoiset joulumakeiset: fudgettryffelit, toffeet, joulukonvehdit tai vaikkapa cake pops -kakkutikkarit.

Itse tehdyt joulukarkit

Raakasuklaa, raakamakeiset ja itse tehty suklaa ovat nyt todella trendikkäitä. Kuivatuilla marjoilla ja hedelmillä sekä erilaisilla pähkinöillä maustettuja suklaita on ihana maistella sohvan nurkassa höyryävä glögilasi kädessä. Suklaat maistuvat mainiosti myös pikkujoulujen tarjoiluina. Erilaiset joulutoffeet ovat erityisesti lasten mieleen.

Joulukarkit lahjaksi

Itse tehdyistä joulukarkeista syntyy helposti kaunis joululahja, joka sulattaa saajansa sydämen. Leikkaa karkit sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja pakkaa sievään rasiaan itse tehdyn kortin kera. Tarkista vielä, että esimerkiksi pähkinäallergikko ei saa lahjaksi pähkinää sisältäviä joulukarkkeja. Erityisesti suklaalahjat kannattaa säilyttää viileässä.

Joulukarkit kaupasta

Voit myös loihtia syötävät pienet joululahjat valmiista aineksista. Kääri kauniisti, sillä pakkaus on puoli lahjaa! Ainekset ihaniin jouluherkkuihin löydät lähimmästä K-ruokakaupastasi. Suosittelemme erityisen lämpimästi uutta Pirkka Parhaat tummaa suklaakonvehtia karamelli-merisuola.

 

Joulu

Joulun karkkilahjat

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Joululahjaideoita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.