Joululaatikot

Suomalaisen joulupöydän ikisuosikkeja ovat perinteiset laatikot. Helpota jouluvalmisteluja kotimaisilla Pirkka-kasvissoseilla.

Joillakin joululaatikoilla on pitkät perinteet. Lanttulaatikkoa on tarjottu jo 1700-luvulla, kun taas porkkanalaatikko on ilmestynyt joulupöytään paljon myöhemmin, 1900-luvun alussa.

Perinteiseen tapaan valmistetut joululaatikot kuuluvat useimpiin suomalaisiin joulupöytiin. Näitä herkkuja on tarjolla myös oman K-ruokakauppasi palvelutiskillä.

Joululaatikko helposti soseesta

Itse tehden saat laatikotkin joulupöytään helposti ja vaivattomasti: valmista lanttulaatikko Pirkka Luomu lanttusoseesta, maistuva bataattilaatikko Pirkka bataattisoseesta tai porkkanalaatikko Pirkka Luomu porkkanasoseesta. Myös Pirkka juuressose sekä Pirkka punajuuri-perunasose soveltuvat mainiosti joululaatikoihin. Tässä helpot laatikkoreseptit:

Joululaatikot alusta asti itse tehden

Joululaatikot voi tehdä myös alusta alkaen itse juureksista. Kokeile vaikkapa näitä helppoja reseptejä:

Entä maistuisiko maksalaatikko? Kokeile helppoa ja herkullista maksalaatikkoreseptiä! Jos haluat joulupöytään jotain uutta, valmista vaikkapa pähkinäinen juureslaatikko.

Huomioi joulupöydässä myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavat. Katso miten perinteiset joululaatikot tehdään gluteenittomina.

Lisää ohjeita joulun leivontaan ja ruoanlaittoon löydät K-ruoka.fin reseptihausta.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Joululaatikot helposti Pirkka-kasvissoseilla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset