Joululahja äidille

Äidit jos ketkä arvostavat lapsiensa itse tekemiä lahjoja. Jos askartelu ei ole sinun juttusi, voit vaikka leipoa äidille ihanat joululahjat ja koota herkut kauniiseen ruokakoriin äidin suosikki tee- tai kahvilaadun kera.

Ruokalahja

Onko äiti teen ja herkkujen ystävä? Kokoa siis ruokalahja erilaisita teelaaduista ja pienistä makeista herkuista. Jos glögi alkaa jo joulun välipäivinä kyllästyttää, antaa tämä lahja hyvän syyn viettää äidin kanssa laatuaikaa ja parantaa maailmaa teekupposen äärellä.

Teelaaduissa on mistä valitä. Kokoa ruokakoriin vihreää teetä ja mustaa teetä, sekä makeuttajia, esimerkiksi nämä:

Teen kanssa voi maistella vaikkapa itse leivottua hedelmäistä joulukakkua, pistaasi-suklaakeksejäEarl Grey -keksejä tai itse valmistettuja toffee- ja fudge-makeisia. Pakkaa leipomasi herkut kauniisti lahjarasiaan tai sellofaanin ja jouluisten narujen avulla ja lisää pakettiin käsin kirjoitettu etiketti. 

Klassikko

Lämmin sydän, kylmät varpaat. Pitääkö sanonta paikkansa oman äitisi kohdalla? Siinä tapauksessa kannattaa valita pukin konttiin itse kudotut villasukat tai vaikka lämpimät pörrösukat K-kauppojen valikoimista. Tutustu sukkahyllyn tarjontaan ja valitse pari äitisi lempivärissä!

Lahjakortti

Onko äidillä jo kaikkea mitä kuvitella voi? Hyvä lahjaidea on siinä tapauksessa K-ruokakauppojen lahjakortti. Sillä äiti voi hemmotella itseään ja ostaa juuri sen haluamansa tuotteen.

Joululahjaideoita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.