Joululahja isälle

Mikä on isän lahjatoive jouluksi? Myös isän sydämen sulattaa lasten itse tekemät ja ajatuksella valitsemat lahjat. Tässä muutama idea.

Ruokalahja

Viekö tie isän sydämeen vatsan kautta? Lapsien itse tekemät joululahjat ovat aina vanhempien mieleen. Valmista siis isälle pieni ruokaherkku joululahjaksi. Isälle voisi valmistaa joulunajan naposteltavaksi vaikkapa karamellikuorrutteiset mantelit ja cashewpähkinät kauniisti lasipurkissa itse tehdyllä etiketillä varustettuna. Makean ystävälle voi leipoa herkulliset suolapähkinä-valkosuklaakeksit ja asetella ne vaikka itse taiteltuun lahjarasiaan.

Klassikko

Uusi pehmeä kylpytakki ja mukavat aamutossut ovat monen isän toivelahja. Suihkugeeli, deodorantti ja kosteusvoide viimeistelvät lahjan, lisää siis pakettiin vielä jokin K-citymarketin laajasta valikoimasta kosmetiikkatuotteiden lahjapakkauksia.

Lahjakortti

K-ruokakauppojen lahjakortilla isä voi ostaa juuri sen mieleisimmän lahjan, oli se sitten herkkuja kotisohvan kisakatsomoon tai uudet urheiluvaatteet alkuvuoden kuntoiluihin. Uusi K-lahjakortti toimii maksuvälineenä myös muissa K-ryhmän kaupoissa, lue lisää myymälöistä.

Joululahjaideoita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.