Joululahja miehelle

Mikä on paras joululahja miehelle? Tässä kolme erilaista vaihtoehtoa.

Ruokakori

Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Kokoa miehelle joululahja ruokaherkuista. Valitse koriin vaikkapa Italia-teema: lajitelma pastoja, tapaksia, tomaattikastiketta ja oliiveja ja muita saapasmaan herkkuja. Muista myös herkulliset leikkeleet: Pirkka Parhaat tapasleikkeleetantipastoleikkeleet ja chorizo. Kokoa ruoka-ainekset kauniiseen pakettiin ja lisää mukaan lahjakortti, jossa lupaat kokata ja koota aineksista herkullisen illallisen tai napostelulautasen miehelle. Muistathan säilyttää leikkeleet ja muut kylmää vaativat ainekset jääkaapissa lahjan antoon asti.

Klassikko

Kirja on joululahjaklassikko niin miehille kuin naisillekin. Valitse miehen joulupakettiin tänä jouluna jokin K-citymarketin kirjaosaston suosikeista. Jännitystä vai tietokirja? Historiaa vai rikostarinaa? Tule tutustumaan valikoimaan ja valitse mieluisin miehen joululahjaksi.

Lahjakortti

Onko miehellä jo kaikkea mitä toivoa saattaa? Vai etkö vain millään keksi mikä olisi mielekkäin lahja? K-ruokakauppojen lahjakortti on ratkaisu pulmaan. K-lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-kaupoissa. Lahjan saaja voi siis hankkia sekä viikonlopun ruokaherkut ja reissueväät tai vaikka uutta vaatekertaa ja teknologiaa. 

Joululahjaideoita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.