Joululahja naiselle

Mietitkö mikä olisi täydellinen joululahja naiselle? Tässä kolme ehdotusta.

Ruokakori

Tarvitseeko lahjansaaja joka aamuisen kahvin herätäkseen uuteen päivään? Innokkaalle  kahvinjuojalle sopii lahjaksi vaikkapa paketti joulukahvia tai Suomessa ainoastaan K-ruokakaupoissa myytävää Starbucks-kahvia ja rasiallinen Pirkka Parhaat belgialaisia tummia karamelli-merisuola suklaakonvehteja

Kiva vinkki tavallisen suodatinkahvin tuunaamiseen, on lisätä siihen mausteeksi muutama ruokalusikallinen jauhettua kardemummaa. Kardemumma sopii hyvin makuna kahvin kanssa ja kahvinkeiton jälkeen koko keittiö tuoksuu ihanan jouluiselle. Kokeile esimerkiksi Pirkka ranskalainen paahto -kahvin kanssa. 

Klassikko

Lähes jokainen nainen nauttii jalkakylvystä. Jalkakylpyjä varten voit valmista itse jouluista kylpysuolaa. Osta K-citymarketin kodintuotteiden valikoimasta kaunis kannellinen lasipurkki. Kaada purkkiin merisuolaa ja sekoita joukkoon hienonnettuja joulun mausteita sekä punaista elintarvikeväriä (ole varovainen värin kanssa, sitä ei tarvita paljon ja se on värjäävää).

Tulosta tai piirrä purkin päälle vielä mieleinen kuva. Jalkakylpysuolaa lisätään lämpimään veteen ja suolan avulla voi myös kevyesti hieroa vedessä rentoutuvia väsyneitä jalkoja. Viimeistele lahja virkistävällä Pirkka Argan -sarjan jalkavoiteella.

Lahjakortti

K-ruokakauppojen lahjakortti on mainio vaihtoehto, kun et ole aivan varma mitä lahjaksi ostaa. K-lahjakortti käy maksyvälineenä kaikissa K-ruokakaupoissa sekä monissa muissa K-ryhmän myymälöissä. Lue lisää lahjakortin käyttötarkoituksista.

Joululahjaideoita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.