Joululahja poikaystävälle

Joululahja poikaystävälle voi olla itse tehty ruokaherkku, yhteinen aika tai jotain käytännöllistä harrastuksiin. Tässä muutama idea pukin konttiin.

Ruokalahja

Onko urheilu ja urheilun seuraaminen lähellä poikaystävän sydäntä? Kokoa joululahjaan käteviä sporttituotteita Pirkka-sarjasta: Pirkka Pro proteiinipatukoita, Pirkka Pro palautusjuomaa ja Pirkka smoothieita. Näistä poikaystävä saa puhtia treeniin!  

Voit myös valmistaa ruokalahjan itse: Itse tehty joulumysli maistuu kanelilta ja kardemummalta. Se maustaa niin rahkan kuin jogurtin ja on mainion makuinen kuitulisä liikkujalle.

Klassikko

Pelaako poikaystäväsi konsolipelejä? K-citymarketista löydät laajan valikoiman erilaisia pelejä tietokoneelle sekä PlayStation-, Xbox- ja Wii-konsoleille. Lahjaksi voi antaa myös yhteistä aikaa vaikka leffaillan merkeissä. Tutustu K-citymarketien elokuvavalikoimaan ja valitse lahjapakettiin mieluisin elokuva.

Lahjakortti

K-lahjakortti on erityisen kätevä silloin, kun juuri sen oikean lahjan osto on helpommin sanottu kuin tehty. Jos et ole ekspertti valitsemaan oikeaa konsolipeliä tai aavistat ruokalahjan valmistuksen päättyvän todennäköisemmin huonosti kuin hyvin, on lahjakortti tilanteen pelastus. K-lahjakortti käy maksuvälineen lähes kaikissa K-ryhmän myymälöissä.

Joululahjaideoita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.