Joululahja siskolle

Joululahja pienellä budjetilla, ajatuksella vai valinnan vapautta tarjoten? Tässä kolme ihanaa vaihtoehtoa siskon joululahjaksi.

Ruokalahja

Sykkiikö siskosi sydän aasialaiselle ruoalle? Kokoa ruokakori aasialaisen keittiön aineksia ja voitte joulun välipäivinä vaihtaa kinkun sulattelun sushin valmistukseen. Makuelämyksen lisäksi tämä lahja tarjoaa siskosten välistä laatuaikaa!

Sushiruokakori syntyy helposti Pirkka sushiaineksista, Pirkka wasabista ja Pirkka luomu soijakastikkeesta. Osta koriin pieni kylmälaukku, johon voit juuri ennen lahjojen jakoa siirtää jääkaapista ja pakastimesta Pirkka sushimixin, Pirkka sushiaterian ja Pirkka inkiväärigraavikirjolohifileetä sekä sushien väliin käärittävää kurkkua ja porkkanaa. 

Klassikko

Sopiiko värityskirja joululahjaksi? Aikuisten värityskirjat ovat nousseet viimeisen vuoden aikana suureen suosioon. Värityskirja on paitsi trendikäs ja hauska, myös todella edullinen lahja. Sopii siis vaikkapa opiskelijabudjetilla ostettavaan joululahjaan! Tutustu K-citymarketin värityskirjavalikoimaan ja valitse siskolle mieluisin.

Vai onko siskosi Muumi-fani? K-citymarketeista löydät laajan valikoiman erilaisia Muumimukeja ja -astioita. Tutustu kaupassa valikoimaan ja valitse lahjapakettiin vaikkapa siskosi luonnetta kuvaavan Muumihahmon muki!

Lahjakortti

Onko siskollasi jo kaikkea mitä kuvitella saattaa? Siinä tapauksessa hyvä lahjaidea on K-ruokakauppojen lahjakortti. Sillä sisko voi täydentää niin jääkaapin kuin astia- ja vaatekaapin sisältöä tarpeen vaatiessa.

Joululahjaideoita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.