Joululahja vaimolle

Millaisella lahjalla aiot hurmata vaimosi tänä jouluna? Jos et vielä tiedä mitä annat vaimolle joululahjaksi, tässä muuta idea hyödynnettäväksesi!

Ruokakori

Onko vaimosi innokas leipuri tai kokki? Ruoanlaitosta kiinnostuneelle vaimolle kannattaa koota ainekset herkullisen uunibrien valmistukseen: yksi iso briekiekko, lajitelman erilaisia pähkinöitä ja purnukka Pirkka juoksevaa hunajaa. Kokoa ainekset vaikkapa K-citymarketin valikoimista löytyvän klassisen Iittalan Teema-tarjoiluastian päälle ja pakkaa kokonaisuus kauniisti sellofaaniin. Tulostaa mukaan myös uunibrien resepti. Pidäthän juuston kylmässä lahjan antoon asti.

Onko vaimosi kiinnostunut leivonnasta? Kokoa lahjakoriin erilaisia leivonta-aineksia ja -välineitä yhden vaimolle mieluisan reseptin kera. Kauniisti pakattu Rocky road -resepti ainesosineen on saajalleen varmasti hauska ja mieluinen lahja. Vaikkapa Pirkka leivontasuklaa, suklaahiput, suolapähkinät ja K-Menu vaahtokarkit muodostavat makean kokonaisuuden.

Klassikko

Joulun aikaan yöasut, aamutakit ja lämpimät aamutossut ovat klassisia valintoja joulupukin pakettiin. K-citymarketeista löydät laajan valikoiman erilaisia vaatteita, yöasuja ja jalkineita. Tule käymään! Henkilökunta auttaa mielellään oikean mallin, koon ja värin valinnassa. 

Lahjakortti

Lahjakortti on mieluinen lahja kenelle tahansa. Jos et ole aivan varma mitä kaikkea vaimon vaatekaapin kätköistä ja keittiön kokkausarsenaalista jo löytyy, on lahjakortti varma valinta. K-lahjakortti käy maksuvälineenä niin K-ruokakaupoissa kuin lähes kaikissa muissakin K-ryhmän liikkeessä.

Joululahjaideoita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.