Joululahjat lapsille

Jouluaatto on monelle lapselle vuoden kohokohta ja lahjapakettien näkeminen saa pienten tonttujen sormet syyhyämään. Lapset selaavatkin lelukuvastoja hartaasti jo kauan ennen aaton hulinaa. Tässä muutama idea lapsen joululahjaksi.

Lelukuvasto

K-citymarketin Lelukuvasto tarjoaa kattavan valikoiman sekä joulun uutuusleluja että joka jouluisia suosikkeja ja klassikoita ain apehmoleluista lautapeleihin. Selaa kuvastoa lapsen kanssa ja katsokaa yhdessä mitä joulupukki voisi aattona tuoda.

Ruokalahja

Makea maistuu lapsille ja jouluna onkin tarjolla  monenlaisia makeita herkkuja. Kauppojen joulumakeiset maistuvat, mutta niiden lisäksi voit valmistaa myös omia joulumakeisia pienille herkkusuille. Valmista itse vaikkapa makeat fudgetjoulutoffee tai raakasuklaa ja pakkaa herkut kauniisti lasipurnukaan tai sellofaaniin. Tarkistathan ennakkoon, ettei lahjansaajalla ole ruoka-aineallergioita.

Lahjakortti

K-ruokakauupojen lahjakortti antaa lapselle ja nuorelle vapauden valita juuri se mieluisin lahja, jota kaupasta löytyy. Isommat lapset ja nuoret voivat helposti hyödyntää lahjakorttia myös esimerkiksi ostaessaan eväitä koulupäivän jälkeen tai harrastuksiin mennessään. 

Lapsen ja nuoren kanssa on hyvä käydä läpi yhteiset säännöt kortin käyttämisestä. Lahjakortissa on se erityisen hyvä puoli, että koko summa ei tarvitse käyttää kerralla. 

Joululahjaideoita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.