Tee itse kauniit joulukoristeet

Valkoisen joulun helpot ja tyylikkäät koristeet syntyvät yksinkertaisista elementeistä. Voit kokeilla samoja ideoita myös värillisinä.

Simppeli käpynauha

Simppeli käpynauha

Yksinkertainen ja kaunis kattauksen koristus on helppo tehdä. Kerää ulkoa käpyjä ja sudi niihin vähän liimaa. Pyörittele käpyjä glitterissä ja sido lopuksi kauniiseen nauhaan. Voit myös halutessasi ripustaa nauhan roikkumaan.

Tarvikkeet: käpyjä, liimaa, glitteriä ja nauha.

Elegantit pyykkipoikatähdet

Elegantit pyykkipoikatähdet

Pyykkipojat saavat uuden elämän, kun liimaat ne tähdeksi. Irrota pyykkipojista metallinen jousiosa ja sudi niiden selkäpuolelle liimaa. Tee ensin sakaraosat painamalla selät yhteen, liimaa vasta sitten tähti kokonaiseksi. Käytä liimaa joka kuivuu läpinäkyväksi. Tähdet voi ripustaa vaikka kuuseen, ikkunaan tai jättää koristamaan pöytää. 

Tarvikkeet: pyykkipoikia ja liimaa.

Personoidut kirjekuoret ja paketit

Personoidut kirjekuoret ja paketit

Kuka tahansa osaa tekstata kauniisti, kun käyttää kirjainleimasimia. Koristele leimoilla kirjekuoret ja kortit, tai nimikoi niillä joululahjapaketit. 

Vinkki! Lähetä postissa lumihiutaleita sinnekin, missä joulu ei ole valkea. Leikkaa kreppipaperista lumihiutale oman taitotasosi mukaan (yksinkertaisimmillaan pyöreä pallo!) ja liimaa se kirjekuoreen.

Tarvikkeet: kirjainleimasimia, kirjekuoria, kreppipaperia ja liimaa.

Ihastuttavat pitsikuuset

Ihastuttavat pitsikuuset

Joulun helpoimman koristeen pyöräytät puolikkaasta kakkupaperista, jonka kiinnität kartioksi läpinäkyvällä teipillä. Erikokoisista kuusista saat kauniin asetelman pöydälle tai lipaston päälle. Koristele kuuset halutessasi tarroilla. Lisää tunnelmaa saat sujauttamalla kartion alle led-kynttilän.  

Tarvikkeet: kakkupaperia, teippiä, (tarroja ja led-tuikkuja).

 

Askartelutarvikkeet löydät K-citymarketin valikoimista.

Teksti ja kuvausjärjestelyt: Milla Kuusinen,
kuvat: Arsi Ikäheimonen

Koristellaan joulu kotiin

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset