Ihana pääsiäinen! Söpöt tipumunat

Ovatko paholaisen munat ja marmoroidut munat jo tuttuja pääsiäisen kananmunaherkkuja? Nyt tehdään söpöjä tipumunia!

Näin syntyvät pääsiäisen söpöimmät tipumunat

1. Keitä munat koviksi eli noin 10 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä ja kuori munat.

2. Leikkaa munien pohjasta viipale pois, jotta saat keltuaisen näkyviin. Irrota keltuaiset. Varo, etteivät valkuaiset halkea. Leikkaa munista myös "hatut" pois.

3. Hienonna keltuaiset. Sekoita majoneesia keltuaisten joukkoon sen verran, että saat jämäkän, mutta pursotettavan massan. Mausta seos, sinapilla, suolalla, mustapippurilla ja ripauksella cayennepippuria.

4. Pursota keltuaisseosta munien sisälle ja tipujen pääksi. Paina "hattu" pursotuksen päälle.

5. Leikkaa porkkanasta nokat ja jalat, asettele mustapippurit silmiksi.

 

Teksti: Annika Elomaa / A-lehdet Dialogi Oy
Kuvat: Tommy Selin

Pääsiäisen herkkuja kananmunasta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset