K-ruoka-mobiilisovellus

Kesän hurmaavin savulohi–perunasalaatti

Raikas ja ruokaisa salaatti maistuu kuumana kesäpäivänä. Savulohella ryyditetty perunasalaatti sopii niin hellepäivän lounaaksi, kesäjuhlien herkuksi kuin saunaillan huikopalaksikin. Katso video kesäisen salaatin valmistuksesta!

SAVULOHI–PERUNASALAATTI

Ainekset (4 annosta)

• n. 500 g uuden sadon perunoita
• 1 kevätsipuli
• 1 dl Pirkka varrellisia kapriksia
• 1 pkt (n. 300 g) Pirkka lämminsavustettua kirjolohta
• 1 rs (150–200 g) tuoretta pinaattia

Kastike
• ruohosipulia
• 1 dl Pirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
• 1 tl suolaa
• 1 tl voimakasta sinappia (esim. Dijon)
• 1 rkl sitruunamehua
• mustapippuria

Pese ja keitä perunat kypsiksi. Jäähdytä perunat. Huuhtele pinaatti huolellisesti.
Silppua kevätsipuli varsineen. Sekoita keskenään sipulisilppu, kypsät perunat sekä kaprikset.

Silppua ruohosipuli ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Kaada kastike muiden salaattiainesten sekaan. Lisää savulohi sopivina suupaloina salaatin joukkoon. Viimeistele salaatti tuoreilla pinaatinlehdillä. Sekoita ja kaada salaatti tarjoiluvadille.

Pyöräytä salaatin sekaan

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kokataan kalasta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tilaa ja nouda

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut