Kesko jakaa äitienpäivänä yli 16 000 Pirkka Reilun kaupan ruusua

Kesko onnittelee äitienpäivänä äitejä ja isoäitejä jakamalla Reilun kaupan ruusuja eri puolilla Suomea. Ruusuja jaetaan äitienpäivänä yhdessätoista synnytyssairaalassa sekä Helsingissä Odotus-veistoksen luona pidettävässä äitienpäivätilaisuudessa.

RuusuHelsingin Kaivopuiston Odotus-veistoksella järjestetään tulevana sunnuntaina 11. toukokuuta klo 12.00 juhlahetki kaikille äideille. Neitsytpolun ja Puistokadun kulmauksessa järjestettävässä tilaisuudessa tunnelmaa kohottavat myös Ylioppilaskunnan laulajien kvartetin keväiset laulut.
 
Juhlahetki ruusuineen on osa Keskon vastuullista toimintaa ja se järjestetään jo viidettä kertaa. Kesko ja K-kauppiaat lahjoittivat Odotus-veistoksen Helsingin kaupungille äitienpäivänä 2010.
 
Pirkka Reilun kaupan ruusut jaetaan viiden ruusun kimppuina. Jokaisen ruusukimpun mukana on kenialaisnaisten tekemä rannekoru. Rannekoruista saaduilla varoilla naiset ansaitsevat rahaa perheilleen. Kukkien Reilun kaupan lisällä rahoitetaan kenialaisten terveydenhuoltoa ja koulunkäyntiä.
 
Lämpimästi tervetuloa tilaisuuteen koko perheen voimin!