Laskiaisena maistuvat hernekeitto ja laskiaispulla

Loihditpa laskiaisen herkut alusta alkaen itse tai käytät apuna valmiita tuotteita, lopputulos palkitsee varmasti.

Täydellinen pakkaspäivän menu

Pakkasulkoilun jälkeen on ihana istahtaa herkullisen talviruoan ääreen. Punajuurikeitto lämmittää mukavasti ja kurniva vatsa katoaa viimeistään silloin, kun pöytään katetaan yrttinen lihapata ja parmesaaniperunat. Tuhdin aterian kruunaa laskiaispullalta maistuva kuningatarpullavanukas, jota on kiva annostella itselleen sopiva määrä. 

Hernekeitto on laskiaismenun klassikko

Itse tehty hernekeitto maistuu ja antaa mukavasti energiaa ja lämpöä laskiaisen pulkkamäen jälkeen. Klassikkoherkku saa uutta makua kun se maustetaan pekonikermalla ja Dijonin sinapilla. Hernekeiton voi maustaa mielensä mukaan muullakin kuin perinteisellä sinapilla. Kokeile lisäksi meiramia ja kermaa ja ripottele annosten pinnalle paahdettua sipulia.

Jos koko päivä vierähti ulkona, on Pirkka Luomu hernekeitosta helppo loihtia maistuva päivällinen punaposkille. Keitto on valmistettu luomuherneistä ja luomusianlihasta.

Ikuisuuskysymys: laskiaispulla hillolla vai mantelimassalla

Laskiaispulla on perinteisin laskiaisen jälkiruoka. Leivo pullat jo edellisenä päivänä ja täytä ne pulkkamäen jälkeen. Mutta kumman valitset täytteeksi: hillon ja kermavaahdon vai mantelimassan? Vai kokeilisitko tällä kertaa kinuskikermavaahdolla, kuningatartäytteellä tai suklaavaahdolla täytettyjä laskiaispullia tai uutta ideaa: nutella-laskiaispullaa? Suolaisen ystävä unohtaa jälkiruoan ja nautiskelee hernekeiton kanssa laskiaissämpylöitä.

Helppo oikotie on hyödyntää laskiaispullien teossa Pirkka esipaistettuja vehnäpullia monikäyttöisen Pirkka lettuhillon ja kermavaahdon kera. 

Muita laskiaisen jälkkäriherkkuja ovat ulkona paistetut muurinpohjaletut ja vohvelit. Mitäpä, jos loihtisit valmiista Pirkka vohveleista ihania jäätelövohveleita?

Pakkaspäivän herkutteluun

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Makeaa ja suolaista laskiaiseen

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Oikaise laskiaisriemuihin Pirkka-tuotteilla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.