Savukala tuo makua juhlaan

Savustetusta kalasta saat helposti pientä, juhliin sopivaa suolaista syötävää. Kuka voisikaan vastustaa kylmäsavulohella päällystettyjä ruisnappeja tai savusilakkatäytteisiä tuulihattuja?

Sekä kylmä- että lämminsavustetut kalat sopivat erityisen hyvin kesän ja kevään juhlapöytiin. Yksinkertaisimmillaan voit nostaa tarjolle kokonaisen lämminsavustetun kalafileen, joka on herkkua uusien perunoiden sekä raikkaan kastikkeen kanssa. Perinteisen lohen lisäksi kannattaa kuitenkin muistaa myös muut savukalat, kuten savusiika ja -silakka.

Pikkusuolaista juhliin

Savukalasta valmistat helpost pieniä suolaisia cocktailpaloja. Tee lämminsavukalasta tahnaa ja sipaise sitä pienten ruisnappien päälle tai tuulihattujen sisään. Kokeile myös wasabi-lohitahnaa pienten ruisleipäpalojen päälle. Savukala taipuu myös piirakaksi, salaatiksi tai boston-kakun täytteeksi. Vain mielikuvitus on rajana!

Savukala sujahtaa salaattiin

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Muuta hyvää savukalasta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Pirkka-tuotteet

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset