Liity mukaan

Kevät ja kesä on juhlien aikaa. Järjestetäänkö teillä tänä keväänä valmistujaisia tai syntymäpäiviä? Juhlitaanko kesällä rippijuhlia, kihlajaisia tai häitä?

Juhlien järjestämiseen ja juhlaleivontaan liittyy monenlaista suunniteltavaa. Apu ja inspiraatio eivät siis ole pahitteeksi. Liity nyt mukaan K-ruoka.fin leivontaohjelmaan ja saat sekä vinkit että reseptit kevään upeimpiin juhliin!

Ohjelman aikana saat 15.4. alkaen viikon välein yhteensä viisi kirjettä, joista kukin keskittyy yhteen leivonnan osa-alueeseen sekä perinteisin että trendikkäin vinkein. Saat ohjeet täydellisen mehevän täytekakun leipomiseen, vinkit näyttävien kakkukoristeiden ja suussa sulavien kuorrutusten tekoon, niksit juhlapöydän kruunun eli voileipäkakun kokoamiseen sekä neuvot makeiden macaronien ja rapeiden croissanttien valmistukseen. Ja paljon muuta aina lusikkaleivistä suklaaperhosiin, käytännön juhlavalmisteluvinkkejä unohtamatta.

Ensimmäinen kirje on lähetetty 15.4., mutta vielä ehdit mukaan! Liity mukaan täyttämällä alla oleva lomake ja saat Leivontaohjelman viestit sekä muita hyödyllisiä viestejä K-ruokakaupoilta ja K-Plussa yhteistyökumppaneilta. Ohjelma on maksuton ja voit milloin tahansa perua liittymisesi. 

Onko joku tuttavapiirissäsi järjestämässä juhlia? Vinkkaa ohjelmasta hänellekin klikkaamalla somejako-painikkeita otsikon alla.

Tule mukaan leipomaan herkullisimmat juhlat!

Ennakkomaistiaisia

Ilmoittaudu_mukaan_leipomaan