Pirkka-koekeittiö vinkkaa: Näin kokoat tsatsiki-hummusvoileipäkakun

Pirkka-koekeittiö ohjeistaa neljä helppoa vaihetta, joita seuraamalla hummuksen  ja tsatsikin makuinen voileipäkakku onnistuu. Mezepöydän makuja noudattava voileipäkakku on yksi kevään juhlien trendikkäimmistä suolaisista herkuista. 

Katso tsatsiki-hummusvoileipäkakun 
ohje kokonaisuudessaan täältä.

Näin kokoat tsatsiki-hummusvoileipäkakun

1. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois. Vuoraa suorakaiteen muotoinen (20 × 32 cm) vuoka kelmulla siten, että kelmua jää vuoan reunojen yli.

Leikkaa_leivista_reunat_pois

2. Asettele vuoan pohjalle leipäviipaleita. Täytä aukot pienemmillä leipäpaloilla siten, että vuoan pohja peittyy kokonaan.

Asettele_leipapalat_vuoan_pohjalle

3. Sekoita vesi ja sitruunanmehu kostutusta varten. Kostuta leivät pullasudin avulla.

4. Levitä päälle puolet tsatsikista. Asettele päälle toinen tiivis leipäkerros ja kostuta se. Levitä seuraavaan kerrokseen tomaatti-
paprikatahna. Lisää seuraava leipäkerros, kostuta ja levitä loput tsatsikista. Lisää 
viimeinen leipäkerros, kostuta ja peitä kelmulla.

Levita_tayte



Teksti: Annika Elomaa,

Kuva: Tommy Selin

Suolaiset kakut kevään juhliin

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.