Järvenpäässä pelattiin korista Pirkan voimin

Lasten liikkumisen edistämiseen tähtäävä Keskon päivittäistavarakaupan ja Koripalloliiton yhteistyöprojekti Pikkusudet Korisrieha järjestettiin ensimmäistä kertaa Järvenpäässä. Kaksipäiväisen tapahtuman sponsoroi Karri Himbergin luotsaama Järvenpään K-supermarket Pajala, joka tarjosi pikkuliikkujille evästä vauhdikkaaseen pelipäivään.

450 lasta pääsi pelaamaan

Järvenpään koulujen 1. ja 2. -luokkien oppilaille järjestettiin ilmainen Pikkusudet Korisrieha Järvenpään lukion tiloissa 14.4.–15.4. Tapahtuman järjestämiseen osallistuivat Kesko, K-supermarket Pajala, Suomen Koripalloliitto ja Järvenpään Koripalloseura. Korisriehaan osallistui kahden päivän aikana yhteensä 450 lasta.

Lähes koko koulupäivän kestävän tapahtuman aikana lapset pääsivät tutustumaan koripallon tekniikoihin, harjoittelemaan heittoja ja tietenkin pelaamaan. Tapahtuman tarkoituksena on edistää lasten liikuntaintoa, mutta tuoda myös liikuntatapahtuman kautta paikallisen K-kauppiasyrittäjän tekemää vastuullisuustyötä paremmin näkyville.

Pikkusudet Korisriehoja tullaan järjestämään vuoden aikana myös muilla paikkakunnilla samalla konseptilla. Seuraava korisrieha järjestetään Joensuussa 26.5.

Pirkka ja Hanno Möttölä mukana korishuumassapikkusudet

Lisämausteen tapahtuma sai kun paikalle saapui koripallotähti Hanno Möttölä. Möttölä jakoi kaikille halukkaille nimikirjoituksia ja yhteiskuvia. Hän kannusti lapsia harrastamaan monipuolista liikuntaa ihan joka päivä, sillä liikunnan kautta energiaa riittää myös koulun käyntiin.

Tapahtumassa tarjoiltiin maukasta Pirkka-välipalaa. Kaikki pienet pelaajat saivat muistoksi Pikkusudet-korispaidan.

K-supermarket Pajalan K-kauppias Karri Himberg jatkaa korishuumaa kaupassaan 24.-25.4. Tuolloin kaupan asiakkaat voivat muun muassa testata korinheittotaitojaan. Kaupassa on tarjolla myös muita korishenkisiä elämyksiä. 

 

Pikkususien välipalasuosikit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Pirkan sporttieväät Pikkususille

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.