Joulupadat ilmestyvät katukuvaan — K-kaupat pääyhteistyökumppanina

K-kaupat ja Kesko ovat jo kolmantena jouluna mukana tukemassa Pelastusarmeijan Joulupata-keräystä. Saaduilla varoilla tuetaan avuntarvitsijoita ja hankitaan esimerkiksi lahjakortteja K-ryhmän kauppoihin.

joulupata

Pelastusarmeijan Joulupadat ilmestyivät katukuvaan 15.12.
Kesko ja K-kaupat ovat mukana auttamassa vähävaraisia tukemalla Pelastusarmeijan joulupatakeräystä nyt kolmatta vuotta peräkkäin.

Pelastusarmeija jakaa osan keräyksellä saaduista varoista avustuskohteille esimerkiksi K-kauppojen lahjakortteina. Pelastusarmeija järjestää lisäksi leirejä ja säännöllistä tukitoimintaa niin jouluna kuin pitkään joulun jälkeenkin.

Lahjoita keräykseen kauppareissulla

Joulupadat ovat tänä vuonna näkyvästi esillä K-ruokakauppojen yhteydessä. Kaupoista löytyy sekä perinteisiä joulupatoja että miehittämättömiä joulupatoja, jotka sijaitsevat kaupan infopisteiden yhteydessä. Varmimmin Joulupata löytyy tänä vuonna K-citymarketeista. 

Keskon viestintäjohtaja Merja Haverisen mukaan Pelastusarmeijan joulupadat ovat arvokas perinne myös K-kaupoissa.

- Joulupataan on helppo osallistua samalla, kun käy kaupassa. Toisistamme huolehtiminen ja välittäminen ovat joulupatojen ja patavahtien myötä luontevasti mukana kaupan joulussa ja asiakkaiden jouluvalmisteluissa.

- Joulupata-keräyksestä on muodostunut monelle suomalaiselle luonteva ja luotettava tapa auttaa lähimmäisiä. Myös Keskolle ja K-kaupoille on tärkeää olla jälleen tänä jouluna tukemassa Joulupata-keräyksen myötä niitä, jotka apua kipeimmin tarvitsevat, sanoo Keskon henkilöstö- ja sidosryhmäsuhdejohtaja Matti Mettälä.

Maailman_suurin_joulupata

Joulupatakeräyksen avaustilaisuus järjestettiin 14.12. Kampin kauppakeskuksessa Helsingissä. Esillä oli myös tiettävästi maailman isoin Joulupata. 

Joulupatakeräys jatkuu 23.12.2015 asti. Lue lisää keräyksestä sekä katso patojen sijainnit Joulupata-sivulta. Keräykseen voi lahjoittaa varoja myös sähköisesti samalla sivustolla.

Joulu on jo ovella

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.