K-citymarketeista Valion Venäjälle suunnattuja Viola-sulatejuustoja

K-citymarketeissa on myynnissä Valion Venäjän markkinoille suunnattua Viola-sulatejuustoa. Tuotetta myydään 200 gramman pakkauksessa. Makuina maustamaton ja kinkkusulatejuusto. Saatavuus vaihtelee kaupoittain.

- Saimme Viola-sulatejuustoa myyntiin 85 000 kiloa. Valtaosa siitä menee pääkaupunkiseudun, Turun seudun, Tampereen alueen sekä Forssan, Kokkolan ja Rauman K-citymarketeille. Tuotteet tulivat myyntiin viikolla 35, kertoo tuotelinjajohtaja Harri Turunen Ruokakeskosta.

Viikon 36 alussa Viola sulatejuustoa saadaan myös moniin muihin K-citymarketeihin eri puolilla Suomea. Saatavuus voi vaihdella kaupoittain. Valio Viola -sulatejuusto on Venäjällä hyvin suosittu ja se on ollut myynnissä jo 1950-luvulta alkaen.

Venäjän tuotteet käyneet kaupaksi nopeasti

Kuluttajat ovat olleet erittäin kiinnostuneita Valion Venäjän-markkinoille suunnatuista tuotteista. Niitä on ollut myynnissä K-kaupoissa 15. elokuuta alkaen ja tuotteet ovat käyneet kaupaksi nopeasti.

- Hankimme tuotteita edelleen K-kauppojen valikoimiin saatavuuden mukaan, Harri Turunen toteaa.

Suomalaisia tuotteita kannattaa suosia laajemminkin

Parhaiten Suomen taloustilannetta auttaa, kun kuluttajat valitsevat laajasti suomalaisia tuotteita ja palveluita, sekä pakotteiden kohteena olevia että muitakin, painottaa Ruokakeskon tavarakaupan johtaja Ari Akseli ja jatkaa:

- Meillä on K-kaupoissa laaja valikoima myös pienten toimittajien tuotteita, esimerkiksi Kuusamon Osuusmeijerin tuotteita. Yritys valmistaa meille myös Pirkka suomalaisen edamin.

Vastikään esimerkiksi Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtaja Heikki Juutinen kommentoi MTV Uutisten Uutislivessä, että halvat elintarvikkeet aiheuttavat markkinahäiriön: muut juustot eivät käy kaupaksi, mikä taas tietää ongelmia pienissä juustoloissa ja sekä juuston kanssa kilpailevia leikkeleitä valmistavissa yrityksissä.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Sinivalkoinen jalanjälki -tarjouksia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.