K-kaupat ja Kesko mukana Joulupata- ja Hyvä joulumieli -keräyksissä

K-kaupat ja Kesko ovat taas joulun alla mukana Pelastusarmeijan Joulupata-keräyksessä sekä Hyvä Joulumieli -keräyksessä.

Joulupata-keräys tuo avun vähäosaisille 

K-kaupat ja Kesko olivat jälleen vuonna 2015 mukana auttamassa vähävaraisia tukemalla Pelastusarmeijan Joulupata-keräystä. Saaduilla varoilla tuettiin avuntarvitsijoita ja hankittiin lahjakortteja muun muassa K-kauppoihin.
 
Pelastusarmeijalla on ollut joulupatoja Suomessa jo yli sadan vuoden ajan. Perinteiset joulupadat ilmestyvät katukuvaan joulukuun puolessa välissä. Tänä jouluna Pelastusarmeijan Joulupata näkyy yhä useammassa K-ruokakaupassa ja myös Joulupata-keräyksen lahjakortit voi lunastaa K-kaupoista. Lahjoituksen voi tehdä haluamallaan summalla myös sähköisesti Nettipataan sekä tekstiviesti- että rahalahjoituksena Joulupata-keräyksen sivuilla. Avunsaajat ovat perheitä tai yksinäisiä ihmisiä, jotka elämäntilanteestaan johtuen tarvitsevat ulkopuolista apua.

Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille vähävaraisille ja syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille Pelastusarmeijan toimipisteissä eri puolella Suomea. Varoja käytetään myös erilaisiin tukitoimiin kuten leireihin harrastus- ja kerhotoimintaan. Joulupata

Vuonna 2014 Joulupata tuotti yli 923 000 euroa ja runsaasti vaatepaketteja. Parhaiten voimme auttaa ihmisiä rahalla ja ensisijaisesti rahalahjoituksia toivotaan. Joulupata-keräykseen voi joillakin paikkakunnilla tuoda myös ehjiä ja puhtaita vaatteita sekä lapsiperheille sopivia tavaroita. Ruokatavaroista Joulupataan voi lahjoittaa ainoastaan avaamattomia ja selkeästi merkittyjä ruokapakkauksia.

K-kaupat tukevat myös Hyvä Joulumieli -keräystä 

Vuonna 2015 19. kertaa järjestetty Hyvä Joulumieli – keräys toi taas ruokaa kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden joulupöytiin. Keräys alkoi 20.11.2015 ja se jatkui aina jouluaattoon asti. Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhteistyössä Ylen aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Yle Radio Vegan kanssa.

Keräyksen tuotto käytetään ostolahjakortteihin, joilla vähävaraiset perheet voivat hankkia kaupoista ruokatarvikkeet jouluateriaansa. Lahjakortilla voi ostaa ruokatarvikkeita mm. K-ruokakaupoista.  

Hyvä joulumieli

Hyvä joulumieli -keräykseen voi osallistua myös lahjoittamalla K-Plussa-pisteet Oma K-Plussa -palvelun kautta. Tämän lisäksi lahjoituksen voi tehdä tilisiirrolla, soittamalla tai tekstiviestillä. Lisätietoja voit lukea Plussa.com-sivustolta.

Keräystuotolla joulumieltä tuhansiin koteihin

Hyvä joulumieli keräys onnistui yli odotusten. Se tuotti vuonna 2015 marraskuusta jouluaattoon huimat 1 705 348 €. Lahjakortteja jaettiin 22 000 kappaletta.

Joulunodotukseen

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.