K-kauppojen lahjakortti – Hyödyllinen ja monipuolinen lahja

K-ruokakaupat ja monet muut K-kaupat, kuten K-rauta ja Rautia ovat ottaneet käyttöön yhteisen lahjakortin.

Lahjakortin voi ostaa haluamastaan kaupasta ja se käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-kaupoissa: K-Citymarketeissa, K-supermarketeissa, K-Marketeissa, Neste K -asemilla, K-raudassa ja Rautiassa, K-maataloudessa, Sotkassa ja Askossa sekä Intersportissa, Budget Sportissa ja Kookengässä.

Helppo hankkia ja kätevä käyttää

Lahjakortin ostaminen on helppoa. Sen voi ostaa kaikista lahjakorttipalveluun kuuluvien ketjujen kaupoista. Korttiin ladataan haluamasi summa 10-500 euron väliltä. Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla, tai vaikka euro kerrallaan. Kerran ladattua korttia ei voi ladata uudelleen eikä siihen voi lisätä arvoa. Korttia voi myös käyttää yhdessä käteisen tai muun maksukortin kanssa. Lahjakortilla maksaminen tapahtuu kuten muillakin magneettijuovakorteilla. K-Plussa-pisteet kertyvät lahjakortilla maksavalle, eli lahjakortin ostamisesta ei saa K-Plussa-pisteitä. 

Lahjakortin arvo ja ostopäivä kirjoitetaan korttiin käsin kassalla. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta. Kortti toimii saman tien, mutta sen voimassaoloaika lasketaan seuraavan kuun alusta alkaen. Mukaan saat korttikotelon, jonka sisälle voit kirjoittaa oman tervehdyksesi lahjakortin saajalle.

Opiskelijalle, koululaiselle, kaukana asuvalle ystävälle…

Lahjakortti on kätevä lahjavinkki kaikille, joille on vaikea keksiä lahjaa. Opiskelija tai juuri omaan kotiin muuttanut nuori ilahtuu lahjakortista, jolla voi hankkia oman makunsa mukaista ruokaa ja käyttötavaroita uuteen kotiin. Koululaiselle voi opettaa rahan käyttöä antamalla hänen itsensä vastuulle koulun jälkeen syötävän välipalan ostaminen tai viikonlopun herkutteluhetken ostokset. Koululaisen kanssa on hyvä käydä läpi pelisäännöt kortin käyttämisestä ennen sen antamista. Lahjakortissa on erityisen kätevää se, että kortin koko summaa ei tarvitse käyttää kerralla.

Lahjakortista saa myös astetta henkilökohtaisemman, kun yhdistää sen itse kirjoitetulla kortilla johonkin lahjansaajan harrastukseen. Lahjakortilla voi tukea esimerkiksi innokkaan leipurin tai ruoanlaittajan harrastusta, kannustaa urheilijaa entistäkin parempiin tuloksiin uusilla varusteilla, tai innostaa sisustajaa uudistamaan kotiaan. Ruoanlaittajalle tai leipojalle voit tulostaa kortin mukaan inspiraatioksi myös jonkun K-ruoan lähes 6000 reseptistä.

Kaukana asuva ystäväkin ilahtuu lahjakortista, kun liität kortin mukaan esimerkiksi valokuvan ja viestin: ”Annan sinulle lahjaksi mukavan yhteisen hetken, vaikka en juuri nyt voikaan olla luonasi. Osta tällä lahjakortilla kahvit ja pullat, istu mukavasti sohvan nurkkaan ja katsele valokuvia yhteisistä retkistämme. Pian taas tavataan!”