Osta ja nosta veloituksetta käteistä kaupan kassalta

Nyt voit nostaa rahaa K-ruokakaupasta samalla, kun teet ruokaostoksesi. Osta ja nosta -palvelu vapauttaa sinut pankkiautomaatin etsimiseltä.

Kaikki K-ruokakaupat tarjoavat käteisen rahan nostopalvelua sielläkin, missä siihen ei ole muuten mahdollisuutta. Saat helposti ja kätevästi nostettua käteistä samalla, kun maksat kauppaostoksesi debit-kortilla K-ruokakaupan kassalla.

K-ruokakauppojen käteisnostopalvelu muuttuu veloituksettomaksi 1.4.2016

K-ruokakauppojen Osta&Nosta –käteisnostopalvelun palvelumaksu poistuu huhtikuun 1. päivä. Käteistä voi nyt nostaa myös Neste K-liikenneasemilla. 

K-ruokakauppojen Osta&Nosta –käteisnostopalvelusta ei jatkossa enää veloiteta 50 sentin palvelumaksua, vaan palvelun käyttö on asiakkaille ilmaista. Samassa yhteydessä poistuu K-Plussa-korttiasiakkaiden 100 Plussa-pisteen palvelumaksuhyvitys.

– Osta&Nosta –palvelu on otettu K-kauppojen asiakkaiden keskuudessa erinomaisesti vastaan. Palvelu mahdollistaa käteisen noston ympäri Suomen sellaisillakin paikkakunnilla, missä ei ole pankkiautomaattia tai –palveluja. Erityisen suosittua palvelun käyttö on kesällä, jolloin käteistä nostetaan K-kaupoista esimerkiksi pienillä mökkipaikkakunnilla, kertoo Keskon kehityspäällikkö Juha Andelin.

Rahaa voi korttiostosten yhteydessä nostaa aina 200 euroon saakka. Alarajaa nostolle ei ole asetettu. K-ruokakaupoista voi nostaa käteistä

  • Osuuspankin debit-korteilla,
  • Nordean debit-korteilla,
  • Danske Bankin debit-korteilla
  • Aktian debit-korteilla ja
  • Säästöpankkien debit-korteilla

– Käteisen nosto kaupoissa on myös helppoa ja turvallista, sillä nosto tapahtuu ostosten yhteydessä kassalla, Andelin kertoo.

Osta ja nosta

Näin palvelu toimii

Ennen ostosten maksamista kerro kassahenkilölle summa, jonka haluat nostaa. Nostosummalla ei ole alarajaa, mutta se saa olla korkeintaan 200 euroa. Nostetun summan ei tarvitse olla tasasumma kuten automaatilla.

Hyväksy ostokset ja nostosumma debit-korttisi tunnusluvulla (PIN). Saat itsellesi rahat sekä kuitin ostoksistasi ja nostosta. Kassahenkilö ei näe tili- tai korttitietojasi.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.