Ostamalla lokakuussa Pirkka-tuotteita autat suomalaista rintasyöpätutkimusta

Perjantai 16.09.2016 - klo 13.00

K-ruokakauppoihin tulee myyntiin kahdeksan Pirkka Roosa nauha -kannatustuotetta. Tuotteet ovat myynnissä 26.9.–30.10.2016 välisen ajan. 

Keskon päivittäistavarakauppa osallistuu tänä vuonna Roosa nauha -kampanjaan merkittävästi aiempaa isommalla panostuksella. Pirkka-sarjaan lanseerataan kahdeksan Roosa nauha -kannatustuotetta, jotka ovat myynnissä kaikissa K-ruokakaupoissa. Osa kampanjatuotteista on myynnissä myös Siwoissa ja Valintataloissa.

- Haluamme omalta osaltamme olla mukana edistämässä suomalaisten hyviä ja terveellisiä elämäntapoja. Syömällä päivittäin tuoreita vihanneksia ja marjoja huolehdit omasta terveydestäsi. Roosa nauha -kampanjatuotteita ostamalla on samalla helppo tukea tärkeää työtä rintasyöpää vastaan, kertoo Keskon päivittäistavarakaupan vastuullisuuspäällikkö Timo Jäske.

Tavoitteena kymmenkertaistaa keräystuotto

Osallistumalla kampanjaan K-ruokakaupat ovat mukana edistämässä suomalaista laadukasta tutkimusta ja tarjoavat asiakkailleen helpon tavan auttaa. Roosa nauha -kampanjalla kerätään varoja suomalaiseen rintasyöpätutkimukseen sekä asiantuntevan syöpäneuvonnan edistämiseen. Pirkka Roosa nauha ruusut ovat nyt myynnissä K-ruokakaupoissa viidettä vuotta. Vuonna 2015 Pirkka Roosa nauha -ruusukimppuja myytiin 108 222 kappaletta. Lahjoitus vuonna 2015 Syöpäsäätiölle oli 21 000 euroa.

Tänä vuonna tavoitteena on kymmenkertaistaa K-ruokakauppojen Roosa nauha -keräykseen lahjoittamat tuotot.

- Valitsimme kampanjaan sellaiset tuotteet, joita asiakkaat ostavat muutenkin paljon. Esimerkiksi marjat ovat viime vuosina kasvattaneet suosioitaan ja miniluumutomaatti on koko Pirkka-sarjan myydyimpien tuotteiden joukossa, kertoo Keskon päivittäistavarakaupan hedelmistä ja vihanneksista vastaava ostojohtaja Kenneth Forsman.

Pirkka Roosa nauha -tuotteet ja lahjoitussummat

Roosanauha

Tuotteet ovat myynnissä 26.9.-30.10.2016 välisen ajan. Katso millaiset herkut Mitä tänään syötäisiin? -ohjelmasta tuttu Alex Nurmi kokkasi Pirkan Roosa nauha -tuotteista! Reseptit löydät täältä >>

 K-citymarketeihin ja K-supermarketeihin tulevat myyntiin myös Roosa nauha -keräyksen rintanauhat, joiden kuosin suunnittelusta on tänä vuonna vastannut Michael Monroe. Roosa nauhojen 3€ myyntihinta lahjoitetaan kokonaisuudessaan Syöpäsäätiölle suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan hyväksi.

Roosanauha

Pinkkejä herkkuja Roosa nauhan kunniaksi

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Pirkka tykkää pinkistä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Menu mukana

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.