Pikkusudet-korisrieha liikutti Joensuussa

Keskon päivittäistavarakaupan ja Koripalloliiton yhteistyöprojekti jatkui Joensuun Urheilutalolla 25.5. kun toinen Pikkusudet-korisrieha pyörähti käyntiin. Korisrieha liikutti Joensuussa lähes 400 lasta.

Pikkususdet Korisriehaa sponsoroi K-kauppias Juha Kupiaisen luotsaama K-citymarket Pilkko ja Pirkka, jotka tarjosivat pikkuliikkujille evästä vauhdikkaaseen pelipäivään. Koululaiset tapahtumaan kutsui ja käytännön järjestelyistä huolehti Kataja Basket.

Pikkusudet levittää liikunnan riemua

Joensuun urheilutalolla vilisti viidestä eri alakoulusta 390 ykkös- ja kakkosluokkalaista. Lähes koko koulupäivän kestävän tapahtuman aikana lapset pääsivät tutustumaan koripallon tekniikoihin, harjoittelemaan heittoja ja tietenkin pelaamaan. Tapahtuman tarkoituksena on edistää lasten liikuntaintoa.

Pikkusudet-konseptin tarkoituksena on edistää lasten liikuntaintoa sekä tuoda liikuntatapahtuman kautta esille paikallisen K-kauppiasyrittäjän tekemää vastuullisuustyötä. Pikkusudet-korisriehoja tullaan järjestämään vuoden aikana myös muilla paikkakunnilla nyt toista kertaa testissä olleella konseptilla. Yhteistyössä paikallisten seurojen kanssa tahot käynnistävät myös Pikkusudet-koriskouluja ympäri Suomen.

Keskon ja Koripalloliiton ensimmäinen Pikkusudet-korisrieha järjestettiin Järvenpäässä huhtikuussa. Sekä Järvenpään että Joensuun korisriehat olivat konseptitestausta syksyllä käynnistyvälle laajamittaisemmalle toiminnalle.

Mahtava meno ja muutama kohokohta

Joensuun tapahtumaan saatiin odotettuja vieraita, kun tuore Suomen mestari, Kataja Basketin Petri Virtanen kävi tervehtimässä lapsia Korisliigan kiertopalkinto, Pantteri-patsas sylissään. Pikkusudet-konseptin mukaisesti tapahtumassa tarjottiin myös maukasta ja terveellistä Pirkka-välipalaa, jonka lisäksi kaikki pienet pelaajat saivat muistoksi Pikkusudet-korispaidan.

- Aivan mahtava meno koko päivän! Ihanaa liikunnanriemua, iloisia naamoja ja tyytyväisiä oppilaita sekä opettajia, kommentoi vastikään uusien konseptien kehityspäällikkönä Koripalloliitossa aloittanut Susanna Vartiainen.

- Meillä on Keskossa erinomainen yhteistyökumppani ja paikallistasolla innokkaita kauppiaita, jotka haluavat olla yhdessä seurojen kanssa liikuttamassa lapsia. Pikkusudet-korisriehat ovat nyt todettu kahdella paikkakunnalla erittäin toimiviksi ja tästä on hyvä lähteä edistämään säännölliseen, viikottaiseen toimintaan tähtäävän Pikkusudet-koriskoulun konseptointia, Vartiainen kertoo.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.