Tuottajalle kiitos

On aika sanoa Tuottajalle kiitos

Suomalaisen ruoantuotannon puolesta puhuminen on meille K-ruokakaupoille ensiarvoisen tärkeää. Suomessa täysin uudenlaisella Tuottajalle kiitos -toimintatavalla K-ryhmä haluaa tukea suomalaisia tuottajia.

K-ryhmän Tuottajalle kiitos -toimintamallin kautta satoja tuhansia euroja suomalaisille ruoantuottajille

K-ruokakauppojen asiakkailla on tammikuusta alkaen mahdollisuus tukea helposti suomalaisia ruoantuottajia. Kauppoihin tulee myyntiin kaksitoista Pirkan Tuottajalle kiitos -tuotetta, joista K-ryhmä maksaa lisätuen suoraan tuottajille. Lisätuki on sisällytetty tuotteen hintaan, ja se on tuotteesta riippuen 3–30 senttiä, eli noin 5 prosenttia. Vuoden 2016 ensimmäisen puoliskon aikana Pirkka Tuottajalle kiitos -tuotteita myytiin K-ruokakaupoissa miljoona kappaletta. 

– Vastuullisena toimijana tehtävänämme on huolehtia koko elintarvikeketjun hyvinvoinnista. Suomalaiset haluavat ostaa kotimaista ruokaa. Tuottajalle kiitos -tuotteet on yksi keino varmistaa, että kotimainen tuotanto pysyy elinvoimaisena, toteaa Keskon päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Jorma Rauhala.

Ensimmäisenä kauppoihin tulleet Tuottajalle kiitos -tuotteet ovat lihatuotteita. Tuoteryhmää laajenni maitoihin ja jatkossa myös muihin tuotteisiin.

Tuottajalle kiitos -tuotteet ovat jatkoa loppuvuoden possukorttikampanjalle. K-ruokakauppojen asiakkaat pystyivät ostamaan marras- ja joulukuussa jouluostosten yhteydessä yhden euron maksavan Tuottajalle kiitos -possukortin. K-ryhmä lupasi tuplata myyntituoton ja tilittää sen lyhentymättömän suomalaisille siankasvattajille. Kortteja myytiin noin 30 000 kappaletta, ja tuplaamisen sijasta K-ryhmä yli kolminkertaisti tuottajille tilitettävän summan 100 000 euroon.

– Arvioimme, että Tuottajalle kiitos -tuotteiden kautta suomalaiset tuottajat saavat satoja tuhansia euroja vuoden 2016 aikana. Kyse ei ole kertaluonteisesta kampanjasta, vaan pysyvämmästä vastuullisesta toimintatavasta, Rauhala jatkaa.

Maito

K-ruokakaupoissa myynnissä olevat Tuottajalle kiitos -tuotteet

K-ryhmä tilittää lisätuen tavarantoimittajille ja varmistaa yhdessä MTK:n kanssa sen oikeudenmukaisen jaon edelleen tuottajille. Tuottajalle kiitos -kampanjassa ei ole mukana tiloja, joilla on ilmennyt epäasiallisia tuotantotapoja. Vastuullisena toimijana Kesko on lisännyt kotimaisten tuottajien auditointeja sekä tekee yhteistyötä teurastamojen kanssa epäasiallisten tuotantotapojen estämiseksi.

Elintarvikkeiden kotimaisuus on meille suomalaisille tärkeää. Taloustutkimuksen teettämän Suomi Syö -tutkimuksen mukaan peräti 82 prosenttia suomalaisista pitää tärkeänä syödä kotimaista ruokaa. K-ruokakaupoissa myytävistä tuotteista noin 80 % on Suomessa valmistettuja. K-ryhmälle on tärkeää olla suomalaisen elintarviketeollisuuden luotettava kumppani – nyt ja tulevaisuudessa.

Keskustele kanssamme #tuottajallekiitos

TuottajalleKiitos

Pellolta pöytään - on aika sanoa tuottajalle kiitos

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Huomasitko meidät Maaseudun Tulevaisuudessa?

       
         
   
         
       

On aika sanoa tuottajalle kiitos

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.