Ruoan verkkokaupan tarjonta laajentuu

Ruoka.citymarket.fi:n toimitusalue laajenee kesäkuun alusta alkaen Espooseen ja Kauniaisiin. Ruokakesko alkaa tarjota myös ruoan noutopalvelua yhteistyössä K-kauppiaiden kanssa. Tilaa ja nouda -palvelun avulla asiakas saa verkosta tilaamansa ruoat suoraan kaupasta kannettuina omaan autoonsa.

Ruoka.citymarket.fi aloitti toimintansa viime marraskuussa ja Vantaan Hakkilassa sijaitseva ruoan verkkokaupan varasto on toimitusmäärillä mitattuna Suomen suurin.

Tuotteita on valikoimissa 7 000 ja tuoretuotevalikoimaa laajennetaan yli tuhannella tuotteella tämän vuoden aikana. Valikoimiin sisältyvät myös perheiden ja yritysten suosimat suurpakkaukset sekä Pirkka-tuotteet.

Samalla ruoan verkkokauppa laajentaa tarjontaansa ja aloittaa uuden Tilaa ja nouda -palvelun, jonka kautta verkosta tilaamat ruoat voi noutaa kätevästi työmatkan varrelta - suoraan omaan autoon kannettuna.

Tavoitteena on ottaa noutopalvelu käyttöön kymmenissä K-ruokakaupoissa vielä tämän vuoden aikana. Asiakkaalle noutopalvelun hinta on kotiinkuljetusmaksua edullisempi.

Myös useat K-kauppiaat eri puolilla Suomea käynnistävät ruoan verkkokaupan vuoden 2014 aikana.

 

Tällä hetkellä käynnissä olevat verkkokauppamme:

 

ruoka.citymarket.fi

  Verkkokauppaan >>

   
K-market Ruoholahti

  Verkkokauppaan >>

   
K-extra Puhakka

  Verkkokauppaan >>