Kotikeittiössä-kilpailu

Tammi- ja helmikuun aikana Kotikeittiössä-kisa haastaa kotikokit ja -leipurit valmistamaan hawaijilaista trendiruokaa ja laskiaisen makuja.

Tammi-helmikuun Kotikeittiössä-haasteena on valmistaa oma pokebowl.

Havaijilainen trendiruoka, poke, valmistetaan raa'asta kalasta ja kootaan annokseksi kulhoon. Perinteisesti poke on valmistettu tuoreesta tonnikalasta, mutta kulhoon sopii myös lohi, mustekala tai suomalaisittain siika. Kasvispoke taas syntyy marinoidusta tofusta.

Osallistu kisaan 28.2. mennessä jakamalla Instagramissa kuva valmistamastasi reseptistä hashtagilla #kotikeittiössä ja @kruoka. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 6.3.2017 mennessä yksi 50 euron arvoinen lahjakortti K-ruokakauppaan.

Säännöt >>

Helmikuussa hurahdetaan laskiaisen herkkuihin ja Kotikeittiössä-kisa haastaa kotileipurit laskiaispullatalkoisiin!

Leivo laskiaispullat ja täytä ne oman makusi mukaan perinteisesti mansikkahillolla ja kermavaahdolla tai mantelimassalla tai kokeile vaikka supermakeaa Nutella-täytettä, kuningatartäytettä tai suolaisia laskiaissämpylöitä.

Osallistu kisaan 28.2. mennessä jakamalla Instagramissa kuva leipomistasi laskiaispullista hashtagilla #kotikeittiössä ja @kruoka. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 6.3.2017 mennessä yksi 50 euron arvoinen lahjakortti K-ruokakauppaan.

Säännöt >> 
Laskiaisreseptit >>

Kokeile näitä!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kuvasatoa tammikuun Kotikeittiössä-kisasta