Kotikeittiössä-kilpailu

Maalis- ja huhtikuun aikana Kotikeittiössä-kisa haastaa kotikokit ja -leipurit valmistamaan pääsiäisen villitysherkkuja eli töhnämunia.

Maalis-huhtikuun Kotikeittiössä-haasteena on valmistaa omat töhnämunat

Töhnämunat, tai "töhnikset", ovat suklaamoussella, kreemitäytteellä tai millä tahansa makealla täytteellä täytettyjä suklaamunia. Töhnämunat on lupa koristella pääsiäiseen sopiviksi tai muuten vaan värikkäiksi supersuklaaherkuiksi.

Osallistu kisaan 30.4. mennessä jakamalla Instagramissa kuva valmistamastasi reseptistä hashtagilla #kotikeittiössä ja @kruoka. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 5.5.2017 mennessä yksi 50 euron arvoinen lahjakortti K-ruokakauppaan.

Töhnämunien ohje >>
Säännöt >>

Huhtikuussa herkutellaan donitseilla

Huhtikuussa valmistaudutaan jo vappuun ja leivotaan iki-ihanat kuorrutetut donitsit. Donitsipelllillä näistä maikeista herkuista tulee helposti tasaisen pyöreitä, eikä kuuman öljyn kanssa tarvitse touhuta. Kuorruta donitsit koreiksi kinuskin tai mansikan makuisella kuorrutteella.

Osallistu kisaan 30.4. mennessä jakamalla Instagramissa kuva valmistamastasi reseptistä hashtagilla #kotikeittiössä ja @kruoka. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 5.5.2017 mennessä yksi 50 euron arvoinen lahjakortti K-ruokakauppaan.

Donitsiresepti >>
Säännöt >>

Kokeile näitä!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kuvasatoa Kotikeittiössä-kisasta