Mitä lahjaksi opelle?

Suvivirren kajahtaessa on syytä muistaa ja kiittää myös ansaitulle kesälomalle jääviä opettajia. Nappaa tästä parhaat lahjavinkit kouluun ja päiväkotiin.

Lasten lisäksi myös opettajat ja kouluavustajat puurtavat kouluissa läpi pitkän talven. Keväällä saatava kiitos lämmittää mieltä ja antaa puhtia uuteen lukukauteen. Myös päiväkodin ja kerhojen tädit ja sedät ansaitsevat kiitoksensa.

Sano se kukkasin

Kukat ovat klassinen, ja toimiva, tapa kiittää. Kaunis ruusukimppu tai kukka-asetelma sopii keväiseen juhlaan ja saa taatusti vastaanottajansa hymyilemään. Pidempään kestävät ruukkukukat ovat oiva valinta viherpeukalolle.

Kukkien kieltä tuntevat voivat myös välittää viestejä värien kautta. Esimerkiksi keltaiset ruusut viestivät iloa ja uuden alkua ja vaaleanpunaiset arvostusta.

Makea kiitos vie kielen

Perinteisen omenan voi korvata makeammilla herkuilla. Suklaata voi viedä sellaisenaan tai – jos haluaa nähdä hieman enemmän vaivaa – siitä voi leipoa kotitekoisia herkkuja. Esimerkiksi suklaasydämisiä pikkuleipiä kouluikäinen lapsi voi tehdä helposti myös itse.

Myös ajatuksella kasattu herkkukori ilahduttaa. Sujauta koriin piristävää kahvia tai teetä, hermoja hellivää suklaata, Sisu-aski ja vastustuskykyä tuovia hedelmiä. Eli kaikkea mitä opettaja lukukaudella tarvitsee!

Itse tehty sulostuttaa

Itse tehdyt lahjat ilostuttavat usein eniten. Lapsen kanssa yhdessä askarreltu kortti tai piirustus lämmittävät varmasti opettajan ja hoitotädin mieltä. Korttiin voi liittää lapsen koulukuvan – näin oppilaasta jää pysyvä muisto myös opettajalle.

Sanasepot voivat välittää kiitoksensa menneestä lukuvuodesta myös vaikkapa runon, kirjeen tai tarinan muodossa.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.