Mitä lahjaksi opettajalle?

Kevätjuhlien kynnyksellä monessa perheessä pohditaan, minkälaisella lahjalla muistettaisiin ja kiitettäisiin opettajaa. Keräsimme yhteen parhaat lahjavinkit kouluun ja päiväkotiin.

Lasten lisäksi myös opettajat ja kouluavustajat ovat ahkeroineet kouluissa läpi pitkän talven. Keväällä saatava kiitos lämmittää mieltä ja antaa puhtia uuteen lukukauteen. Myös päiväkodin tädit ja sedät ansaitsevat kiitoksensa.

Sano se kukkasin

Kukat ovat perinteinen ja toimiva tapa kiittää. Kaunis ruusukimppu tai kukka-asetelma sopii keväiseen juhlaan ja saa taatusti vastaanottajansa hymyilemään. Pidempään kestävät ruukkukukat ovat oiva valinta viherpeukalolle ja tuovat iloa koko kesäksi. Liitä kukkien mukaan lapsen askartelema kiitoskortti tai piirustus, jolloin saat lahjasta vielä ihanamman.

Toivota rentouttavaa kesää

Lasten lisäksi myös opettajat ja hoitajat ovat ansainneet kesäloman suoman hengähdystauon. Kiitä opettajaa ahkerasta työstä tarjoamalla mahdollisuus omaan aikaan kiinnostavan kirjan parissa. Kirjan kaveriksi sopii mitä parhaiten suklaa ja täydellinen rentoutumishetki on taattu.

Ajatuksella kasattu herkkukori on myös mainio tapa kiittää opettajaa. Sujauta koriin esimerkiksi vihreää teetä, vastustuskykyä tuovia hedelmiä ja värikkäitä lautasliinoja.

Ilahduta itse tehdyllä

Itse tehdyt lahjat ilostuttavat usein eniten. Voit toivottaa opettajalle makoisaa kesää esimerkiksi kotitekoisten herkkujen avulla. Popcornsuklaacookiet ja täytekeksit ovat herkullisia ja hauskoja tehdä yhdessä lasten kanssa. Varaa aineksia niin, että myös pikkuleipurille riittää maistiaisia valmiista herkuista.

Herkkujen lisäksi opettajaa voi kiittää myös runolla, kirjeellä tai vaikkapa tarinalla siitä, mitä lapset ajattelevat opettajan tekevän kesällä.

Valinnanvapautta lahjakortilla

Lahjakortti on varmasti mieluisa lahja ja oiva lahjaidea opettajille ja hoitajille. K-ryhmän lahjakortin voi käyttää päivittäistavaraostoksiin, sisustamiseen, urheiluvälineisiin tai vaikkapa kenkiin eli jokainen opettaja löytää varmasti itselleen jotakin mieluista. K-ryhmän lahjakorttiin voi ladata valitsemansa summan kymmenestä eurosta eteenpäin, joten lahjakortti sopii erityisen hyvin myös koko luokan tai ryhmän yhteiseksi lahjaksi. Lue lisää K-ryhmän lahjakortista.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.