Opiskelijan tupaantuliaiset

Omilleen muuttaneelle opiskelijalle kannattaa viedä tupaantuliaislahjaksi käytännöllisiä ja hyödyllisiä arjen tavaroita. Siivousvälineet, pitkään säilyvät elintarvikkeet sekä päivittäishygieniatuotteet tulevat nuorelle aikuiselle varmasti tarpeeseen.

Ensimmäisestä lahjavaihtoehdosta löytyy arkielämän kannalta oleelliset Pirkka wc-paperiwc-harja ja leivinpaperiarkki. Mansikkasuklaarakeet maistuvat tupaantuliaisjuhlien tarjottavana ja ruukkukrysanteemi on näyttävä lisä tarjoilupöydälle. Pirkka luomu kauralese sopii aamu- ja iltapalaksi sekä esimerkiksi välipalasmoothieiden sekaan. Timjami ruukussa on herkullinen lisä ruokiin, ja säännöllisellä kastelulla yrtti jatkaa kasvuaan. Suklaanmakuinen Pirkka PRO proteiinipatukka sekä makuvaihtoehdot jogurtti-vadelma-mansikka ja pähkinä antavat lisäenergiaa opiskelun tai työssäkäynnin ohessa. Pirkka VOL. tuuheuttava shampoo ja Pirkka VOL. tuuheuttava hoitoaine pitävät värjätyn kuontalon kunnossa.

Toinen lahjavaihtoehto jatkaa ensimmäisen linjaa: Pirkka astianpesuharja, kodin pintoja puhdistava puhdistusliina ja herkän ihon nestesaippua helpottavat kodin puhtaana pitämistä. Pirkka ruusubegonia on kaunis ja kestävä, ja kesäaikana sen voi istuttaa parvekelaatikkoon tai puutarhaan valoisaan ja lämpimään paikkaan. Pirkka minuuttipuuro on varsinainen aamun pelastaja: makukaurahiutaleista saa hetkessä maittavan puuron. Ruukussa oleva Pirkka basilika on monikäyttöinen, säännöllisellä kastelulla kasvuaan jatkava yrtti, jota voi laittaa vaikka jokaiseen ruokaan. Pirkka PRO vaniljanmakuinen proteiinijuoma sekä makuvaihtoehdot suklaa ja mokka sopivat välipalaksi tai palautusjuomaksi treenin jälkeen. Luonnon arganöljyä ja hyaluronihappoa sisältävät Pirkka Argan vartalovoide ja Pirkka Argan kasvonaamio kosteuttavat ja virkistävät arjen kiireen rasittamaa ihoa.

Pirkka-tuotevalikoimasta löytyy inspiroivia, Suomessa valmistettuja lahjaideoita itsenäisen elämän alkuun. Kumpi yllä olevista tupaantuliaislahjavaihtoehdoista on sinun suosikkisi?

Kumpi lahjoista on suosikkisi?

Vaihtoehto 1
Vaihtoehto 2

Reseptit alle 1 €/annos

Reseptit alle 1,50 €/annos

Reseptit alle 2,00 €/annos

Reseptit alle 2,50 €/annos

Helpot reseptit ja arkivinkit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.