Toiminnot:

Siika-mätitorttu

Loading...

Mitä tänään syötäisiin?

Kaipaatko pikaisesti helppoja ja maistuvia vinkkejä päivän aterialle? Tsekkaa reseptihakumme sekä Mitä tänään syötäisiin? -ohjelma – inspiroidut varmasti!

K-ruoka.fi-sivujen reseptihausta löydät helppoja, herkullisia ja monipuolisia reseptejä jokaiseen arkipäivään. Katso myös ruoanlaittovideomme ja inspiroidut varmasti! MTV-kanavan Mitä tänään syötäisiin? -ohjelma tarjoaa tuoreimmat reseptit ja parhaat ideat jokaiselle arkipäivälle. Näet päivän reseptivinkin myös MTV-kanavalta arkisin klo 9.40, 15.15 tai 17.55.

Mutkatonta ja maukasta ruokaa

MTV-kanavan Mitä tänään syötäisiin? -ohjelmassa valmistetaan tuoretta ja maistuvaa arkiruokaa uusimman K-RuokaPirkka-lehden resepteistä.
Ohjelman isäntä ja kokki Aki Wahlman onkin mutkattoman, helpon ja herkullisen kotiruoan puolestapuhuja. Vuoden 2014 alusta Akin kokkiparina on ollut Alex Nurmi.

Kaikki ohjelman reseptit ovat kuin luotuja kiireiseen arkeen. ”Arkena ruoan pitää valmistua turhia aikailematta”, Wahlman tuumii.
Voit hakea inspiraatiota mihin kellonaikaan tahansa – kaikki ohjelman jaksot ja ruokaohjeet löytyvät netistä. Poimi parhaat reseptit ja toimivimmat ideat jokaiseen arkipäivään!