Keskiviikon 10.6. jakso: Mansikkainen juustopizza

Grilliaterian valmistaminen ottaa usein oman aikansa, mutta grillipizza on nopea oikotie herkkujen ääreen. Tuunaa pakastepizzasta entistäkin herkullisempi tuoreiden mansikoiden, basilikan ja pinjansiementen avulla.

Grillipizzan valmistuksessa voit käyttä apuna myös pizzakiveä, joka tekee pizzapohjasta rapean kiviuunipizzan tapaisen. Pizzan kypsennysaika vaihtelee grillin mukaan, seuraa siis kypsymistä tarkasti.

Jälkiruokana nautiskellaan italialaista Pirkka tiramisujäätelöä ja kylmää frappe-jääkahvia. Nappaa kuva valmistamastasi frappesta ja osallistu kesän Pirkka-lehden Kotikeittiössä-kisaan Instagramissa.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.