Lasagnette

Herkullinen lasagnette on vähän parempaa arkiruokaa. Katso videolta minkä salaisen ainesosan Alex lisää mukaan! 

Lasagnette

6-8 annosta

600 g naudan jauhelihaa
1 pussi (200 g) pakastesipulikuutioita tai hienonnettua sipulia
2 rkl vehnäjauhoja
2 tl oreganoa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 tl suolaa
2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
1 dl vettä
400 g (täysjyvä) pastaa
2 prk (à 3 dl) Valio kermaista juustokastiketta

Voiteluun
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa

  1. Ruskista jauheliha ja sipuli paistokasarissa tai isossa, pinnoitetussa kattilassa. Ripottele päälle vehnäjauhot ja kääntele hetki. Mausta.
  2. Sekoita joukkoon tomaattimurskat. Huuhtele tölkit vedellä (1/2 dl /tlk) ja lisää joukkoon. Keitä 2 - 3 min. Lisää joukkoon pasta. Sekoita. 
  3. Lado voidellun uunivuoan (2 l) pohjalle puolet jauheliha-pastaseoksesta ja kaada päälle 1 prk kastiketta. Toista samanlainen kerros. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 35 min. Anna lasagnen vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa salaatin ja raikkaan maidon kanssa.

 

Lasagne vai lasagnette?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.